Hogyan lehetne kiengesztelni a kolléganőmet?
Figyelt kérdés
Hajnalíg dolgozunk, tegnap éjjel nekem semmi dolgom nem volt, neki meg kellett volna segíteni, de igazából az eszembe sem jutott, hogy segítsek neki, meg a másik munkatársam is leb@szta, amikor akart segíteni, meg mindig mondja, hogy egyedül megold mindent. Most meg azért átnéztem hozzá, látom, hogy kapkod, meg ideges, de nem mertem besegíteni, nehogy megkapjam a magamét, de megkaptam, hogy tegnap se segítettem, meg ma sem. Valahogy meg akarom beszélni vele, hajnalíg dolgozunk, de már egyre nehezebben mondok értelmes dolgokat, mert péntek reggel óta fent vagyok a meló miatt.2012. nov. 4. 00:15
1/3 anonim válasza:
Mondd el neki!Nyugodtan beszéld meg vele!
Nehogy már ezért haragudjon,ha szeret,akkor elfelejti az egészet!!
2/3 anonim válasza:
Hívd meg egy kávéra, és beszéljétek meg!
Nemrég a kollégámra és rám berágott a főnökünk, ki akartuk engesztelni. Vettünk neki egy csomag sósmogyorót (ez a kedvence), eléálltunk és elkezdtünk énekelni; "Szeress úgy is ha rossz vagyok"... mondjam se elröhögte magát, azóta szent a béke!
3/3 anonim válasza:
Ez a hívd meg egy kávéra duma csak a filmekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!