1/8 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy mérleget csak az tud megbántani, akit nagyon közel engedett a szívéhez,épp ebből adódóan nagyon nehéz kiengesztelni. Hogy pontosan mivel, az már egyéniség fügőő,de kitartónak kell lenned.
2/8 A kérdező kommentje:
Pasimat 2 szer bántottam meg, de nem akartam!
2012. szept. 22. 20:10
3/8 A kérdező kommentje:
Légy szíves írjatok egy normális választ !
2012. szept. 22. 21:32
4/8 anonim válasza:
Írtam egy normális választ,nem tudom azzal kinek mi a baja????
6/8 Rafael Csaba válasza:
A Mérleg-archetipuság a legkönyebb ;)
Ő a legfogényabb a békülésre. És rá hatnak a lejobban a kedvességek.
Kedvesség, szép szavak, dícséret. Éreztesd Vele, h mennyire fontos és hogy mennyire szereted. És hogy fontos Neked, h béke és szeretet legyen köztetek.
Ez az alap-recept minden embernél, de a Mérleg-archetipusa a legfogékonyabb erre.
Itt "mérlegségről" beszélek, a nem Mérleg Napú emberekről. Lehet, h vki azért lesz mérleg, mert a Vénusz az I.házában áll, vagy az Aszcendensén, vagy azért mert a Holdja áll a Mérlegben.
7/8 anonim válasza:
A mérleg egy élettelen tárgy, s mint olyan, képtelen bárminemű érzelemre. Ölelgetni, vigasztalni egy mérleget, netán a bocsánatáért esedezni felesleges tevékenységnek számít. Az érzelmi kötődés a mérleg megszemélyesülésének illúzióját keltheti, de az ilyen látszatokban nem ajánlott hinni.
8/8 A kérdező kommentje:
Rafael Csaba köszi a válaszodat a tiéd legalább normális volt :)
2012. okt. 6. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!