Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan engeszteljem ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apple21 kérdése:

Hogyan engeszteljem ki? Titeket mivel lehetne kiengesztelni egy ilyen szituáció után?

Figyelt kérdés

Elég kellemetlen helyzetbe kerültem...Megbeszéltem egy nagyon szimpatikus sráccal, hogy találkozzunk, csak az volt a probléma, hogy nem tudtuk eldönteni, hogy mikor...a hőség miatt...Ezért én gondoltam viccből elsütöm, hogy találkozzunk vasárnap reggel fél 6kor, még nincs nagyon meleg sem, és jöjjön el velem kutyát sétáltatni, de hozzon nekem kávét és fagyit:))Ő megjelent a megbeszélt helyen, fagyival, kávéval...míg én gond nélkül aludtam otthon....

Mit tegyek, hogy örökre elfelejtse ezt a bakit?

2012. júl. 3. 21:20
 1/4 anonim válasza:
Az igazság felszabadít!
2012. júl. 3. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon "egyszerű"!

Mondd meg a srácnak hogy szeretnéd kiengesztelni és ezért mondjon neked bármilyen időpontot(persze amikor nem mondjuk suliban vagy munkában vagy) és mondjon bármilyen kaját amit kíván és te ott leszel!

Ha ez nem elég neki akkor hisztis és nem érdemes foglalkozni vele.

Ha azt mondja hogy semmi gond és nincs szükség semmi kárpótlásra akkor papucs és megint nem érdemes hosszú távon foglalkozni vele.

Ha ezt így kb elfogadja és nem valami szivatós dolgot, feltételeket kér tőled akkor akár barátnak akarod akár járni szeretnél vele már van egy jó pont arra hogy egy értelmes pasival találkoztál.

Ezt mint pasi mondom :)

2012. júl. 3. 21:36
 3/4 anonim válasza:
hát ha a srác egyből "ugrott" neked akkor valószínű hogy fontos vagy neki, és nem fog egy ilyen félreértés miatt megharagudni:) ami pedig az előző válaszban van egy tök jó ötlet. sztem is jó kiengesztelés lenne ez az ajánlat:)
2012. júl. 4. 18:41
 4/4 Skodka válasza:
Ez lett volna az első randi? Ha igen, akkor ez súlyos probléma lehet, de mindenképpen kezelhető. A főzés tényleg jó ötlet, a férfi szívéhez az egyik út a gyomrán át vezet, a másik út egy kicsit pikánsabb.... :) Légy kitartó és nagyon kedves! Ha jól látom, a srác nagyon jó fej, hiszen hajnalban kelt és kitett magáért, szóval mindenképpen érdemes vele foglalkozni! :)
2012. júl. 5. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!