Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Közmunka vagy segély?

Közmunka vagy segély?

Figyelt kérdés
Sokan nem vállalják el a közmunkát, mert nekik diplomájuk van, és félnek, hogy az emberek lenéznék ezért. Ti lenézitek a közmunkásokat? Ha igen, miért?
2012. nov. 3. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem nézem le a közmunkásokat. Van két diplomám, jövőre meglesz a harmadik végre olyan területen, amellyel tényleg szívesen foglalkozom.

Egyébként tudtommal a közmunkát mindenki kénytelen elfogadni. Legutóbb még legalábbis így volt. Én is voltam már közmunkás. Még egy gyárban is dolgoztam.

2012. nov. 3. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Mióta szégyen az,ha valaki dolgozik?Aki ezért képes lenézni valakit,az egy nagy lúzer.Engem pl sokan lenéztek azért,mert újságot hordtam,de sosem foglalkoztam azzal,hogy mit mondanak rólam.Az emberek úgyis csak a rosszat látják meg mindenben.
2012. nov. 3. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:

A közmunka nagyon keveset fizet, mintha segélyt kapnának, nem munkabért. Innen jöhet az, hogy lenézik.

Olyanról még nem tudok, hogy egy diplomásnak közmunkát ajánlottak volna. Úgyhogy nem biztos, hogy azért nincsenek közmunkán, mert nem akarnak. Közmunkát tipikusan a képzetleneknek ajánlanak.

2012. nov. 3. 18:53
 4/6 anonim válasza:
0%

Én semmirekellő alja népségnek tartom őket. Hogy miért? Tessék olvasgatni:

[link]

2012. nov. 4. 19:42
 5/6 anonim válasza:
Meglepődnétek, ha megmondanám milyen diplomával vagyok közmunkás, és ez nem az én szégyenem! Amúgy sohasem néztem le a közmunkásokat, előtte sem, de vannak közük jó emberek is sőt! Amúgy ennem pedig kell valamit!
2012. nov. 7. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt a közmunkát nekem találták ki! Napi 8 órából 2-t ledolgozunk, és még fizetnek is érte! Nem is keveset, 49ezer az nekem sok pénz, főleg csak egy kis söprögetésért. Cool...
2014. febr. 11. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!