Titeket hogy érintene ha egy meleg pár 2 kis gyerekkel oda költözne szomszédba?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 15:59
12/17 anonim válasza:
Tőlem aztán bérgyilkos is költözhetne, ha engem nem bánt...
13/17 anonim válasza:
Jaaaa, azért lettem lettem lepontozva, mert a kedves kérdező... khm.... Bocsánat hogy megbántottam érzékeny raty.... izé... szűzi lelkedet!
Engem akkor is zavarnátok!
14/17 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak.....
2012. nov. 2. 22:32
15/17 anonim válasza:
Attól,hogy ők nyíltan vállalják hidd el nem ők az egyedüli melegek a szomszédságodban:)
Eddig is laktál melegekhez közel csak nem tudod ki az.
Amúgy meg ha gyerek is vannak,akkor gondolom úgy élnek,mint egy átlagos család,dolgoznak,gyerekeket hordják oviba,suliba,stb....
Nekem vannak meleg ismerőseim,akik heterók mellett laknak,akiknek vannak gyerekeik is és azt mondják,hogy nagyon hangosak,meg testi fenyítést alkalmaznak a gyerekeknél,igaz nem kisgyerekek már,de akkor is elég durva szerintem,szóval ennyit arról,hogy a heterók félnek a melegektől:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!