Hányan és mennyire durván éltek kettős életet?
Persze nevek és egyéb beazonosíthatóság nélkül kérdezném, és nem is a megcsalásokra / félrejárkálásokra gondolok, hanem bármilyen értelemben hányan mondjátok azt, hogy kénytelenek vagytok két teljesen eltérő életet élni?
Leírnátok, kb, milyen téren, és hogy mennyire megy a hétköznapokban avagy mennyire borítja fel? És ha megy, akkor lelkileg mennyire visel meg avagy semmi gondot nem okoz?
Nekem van egy ismerősöm. Manipuláló személyiség. Gyűjt maga köré embereket, akiket bábuként mozgat, vagyis őket is csak kihasználja, de ebből éppen akkor nem veszel észre semmit, mert kedves, mosolygós, bájos...majd aki ellent mond, vagy akiről úgy gondolja, hogy nincs rá szüksége, azt lekoptatja, de közben úgy állítja be a helyzetet, hogy őt érte sértés. Majd megy másik vkit keresni a baráti köréhez...
Kifelé mindenkinek pozitív, mosolygós, barátságos, istenhívő imidzset mutat. Közben az egész egy nagy hazugságra épül.
A párja otthon van, ő meg utazgat egy másik hapsival, aki csak barát és csak az érdeklődési kör köti össze őket!!! Hát ezt mesélje másnak, ne nekem.
Amikor kirúgták a munkahelyéről, úgy állította be, hogy ő kérte, hogy küldjék el, amikor leépítés van.
Hazugságra építi ezt a pozitív imidzset.
Aki előtt lebukik, azt meg küldi a levesbe.
Amikor a szemébe mondtam a turpisságot, és tényekkel igazoltam, hogy hazudgált mindvégig, elkezdett magán kívül üvölteni. Egyébként az illető egyik végzettségét tekintve pszichológus. Tehát még olyan eszközök is vannak a kezében, amivel egy átlagosnál sokkal kevésbé észrevehető módon képes manipulálni.
Nekem évekbe telt, mire kinyílt a szemem. Amint a pofájába vágtam, azóta szóba se áll. Sőt, Skype és egyéb elérhetőséget is váltott. :D
Nagyon durva.
Nem a sértődés beszél belőlem, mert már igazából nem is érdekel. Csak a kérdésedet láttam, és azért írtam le az esetet.
Évek óta befektetésekkel foglalkozom és halmozom a lóvét, de ezt nem tudják rólam.
Nőkkel általában titokban találkozom, a diszkréció miatt.
Úgy gondolom, az élet egy hosszú álom, egy illúzió. Ezt viszont azért nem mondom, mert akkor hülyének néznének. :)
Értem. hát privátban is kaptam pár érdekes storyt :)
Ja hát ne viccelj, pszichológustól mit vársz? Én már ott tartok, hogy letagadom a kollégáimat, mert ennyi elmebeteget máshol nem látok. Ugye a szokásos a kiindulási pont: kit milyen motíváció indít egy pálya felé?
Ha ismered a statisztikákat, akkor ugye az is elég megdöbbentő, hogy a pszichiáterek / pszichológusok vezetnek az öngyilkossági listán is na meg a kemény elmebetegségekben is igen élen járnak. Érdekes dolgok ezek, igaz?
Teljesen igazad van, az élet egy hosszú álom, főleg annak, aki képes ezt valóban úgy irányítani, hogy az álmai legyenek a valóság, és ne csal álom-szinten maradjanak a vágyak. Bizony ...
És miért csak titokban találkozol nőkkel? Ez a része miért titkos, ha megkérdezhetem? A pénz részét megértem, jobb, ha senki nem tud róla (azért nekem írhatnál egy privátot, hátha tudunk "alkotni" valamit pénzügyileg :XD)
Nekem folyamatban vannak az álmok megvalósítása.
Nőkkel azért találkozom titokban, mert ezek a kapcsolatok nem komolyak, és ezért jobb, ha csak ketten tudunk róla.
Ja azt hittem, mert valaki harmadik is van a képben ...
Így akkor nem is annyira para a dolog sztem, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!