Hányan olvasták/olvassák a Bibliát és miért?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 23:54
1/9 anonim válasza:
Nem vagyok hívő, de úgy gondoltam, hogy az alapműveltségemhez hozzátartozik az, hogy valamelyest ismerjem a Bibliát, így hát részleteiben elolvastam és a mai napig belefutok hosszabb idézetekbe, amiket általában elolvasok. Mivel a véleményünket nem kérdezted, így ennyi a válaszom.
20/L
2/9 anonim válasza:
olvastam régen egy képes bibliát ami kis gyerekeknek szólt és tetszettek benne a rajzok de 2 kötetes elég masszív olvasmány volt. :)
3/9 anonim válasza:
Én már többször is belekezdtem, de mindig abbahagytam. Sajnos, pedig jó lenne már egyszer végigolvasni. Miért? Hát a tartalmával tisztában vagyok, de azért jó lenne ténylegesen tudni, hogy pontosan mi van benne - és mi nincs.
4/9 anonim válasza:
Én is hasonlóképp vagyok, mint az első válaszoló. Alapvetően keresztény kultúrában élünk, a keresztény értékek szerint, szóval csak illik ismerni a kereszténység alapvető könyvét :)
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
kiegészíteném a kérdésemet:
Mennyiben változtatott a világnézeteden és hiszed-e, hogy akiről olvastál benne Isten létező, valóságos, Teremtől Isten?
2012. ápr. 5. 23:57
8/9 anonim válasza:
Szinte semmit sem változtatott, sőt nálunk egyszer a suliba bejött egy pap és azt mondta, hogy a Biblia és Isten nélkül nem lenne erkölcs és rend. Szerintem ez nem igaz.
9/9 anonim válasza:
Én hitem alapjának tekintem, minden nap olvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!