Mi a legjobb lecke egy 'barátnőnek', aki a hátad mögött bepróbálkozik a pasidnál? Érdemes móresre tanítani, avagy méltóságteljesen elfelejteni a nőcskét?
Mindég is szerettem volna odamenni egy pics*hoz belemarkolni a hajába és ordítani :
- VISÍTS K*RVA, VISÍÍÍÍTS !!!!!!!!
ezt te megteheted helyettem.xD majd megtudja h nem próbálkozik annál aki a tiéd. hülyepics*. még h barátnő. (átérzem a helyzeted:D)
Azóta sajnos nem találkoztunk szemtől szemben...igazából nem is lett volna jó vége. Mert tuti megtéptem volna, de az rám nézve is megalázó.
Viszont mostanában olyanokon gondolkozom, hogy felfestem a kapujukra, hogy "kur_va", úgyis jön a Hallowien...vagy csak túl sok szülifelit néztem volna?!
Viszont teljesen megőrjít, és nem akarom, hogy rámenjen a kapcsolatom :(
Ha ittasak voltak, akkor talán erős lenne a apura festés, meg úgyis kitalálná, hogy te voltál.
Az meg, hogy rámegy-e a kapcsolat vagy sem, inkább függ a barátodtól, mint a lánytól.
Ittasak voltak, és teljesen rámászott, a barátom persze leépítette, de a szuka harcol, nem adja fel. Próbál bemocskolni...
mellesleg már ezt megelőzően a jelenlétemben próbálkozott...de kéne vmi nyerő kártya amivel meg lehet semmisíteni az ilyeneket!
Nem saját ötlet, de ahhoz kell a barátod is.
Küldjön neki üzenetet, hogy egyik este menjen át hozzá, kicsit iszogatnak, aztán majd meglátják.... Aztán várjátok kettesben.
Most komolyan kérdezed????
Egyszerűen addig tépd amíg van egy szál haja!:))))
Aztán kopaszon úgyse kell senkinek:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!