Ha rock koncertre megyek, akkor szólni fognak, ha acélbetétes van rajtam?
Figyelt kérdés
Most lehet picit butának fogok tűnni, csak egyik barátnőm annak idején volt egy ilyen koncerten, bár Ő nem acélbetétesben volt, de mondta, hogy átvizsgálják az embereket... Kérlek titeket csak normális válaszokat adjatok. Bocsi ha rossz kategóriába tettem a kérdést!2012. okt. 29. 11:57
1/4 anonim válasza:
Haha, ez aranyos:) Nem fognak. Sőt, képzeld sokan fémorrú westco csizmában mennek rockkoncertre, nekik sem szólnak.
2/4 anonim válasza:
Tényleg átvizsgálnak, ha viszel táskát, megnézik mi van benne, stb. De acélbetétes miatt a világért sem fognak szólni. :) Miért is tennék?
3/4 anonim válasza:
A fele népen acélbetétes van, mit csinálnának, levetetnék, hogy zokniban pogózzanak?
Velem a szegecses csuklópántom szedették le, az őr 2x is rámordított, hogy mi van már, azonnal vegyem le. Pedig csak odébb akartam menni, hogy ne az ajtóban csatolgassam.
Erre a tánctér közepén 150 kilós pasi szögekkel kivert mellényben pogózik. Vele biztos nem mert kiabálni.
Táskát megnézik, "harcra" alkalmas eszközt, alkoholt, üveget nem lehet bevinni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. okt. 30. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!