Milyen márkájú acélbetétes bakancsot ajánlanátok (kritériumok lejjebb)?
Olyan kéne, ami nem csúszik télen; nem megy tönkre hamar; és ehhez képest még arányaiban olcsó is (de az se baj ha drágább).
Steelem volt, az tönkrement, de az nem csúszik. A Shellysem kibírhatatlanul csúszott, bár az meg nem ment tönkre. Dr. Martensről is azt hallottam, hogy csúszik. Légyszi írjátok le a tapasztalataitokat. Előre is köszi!!
Én nekem van egy steel-em és jelentem eddig egyszer se csúsztam el vele...:D
nagyon szeretem 2 éve meg van és még nem ment tönkre (csak a talpa kopott el)...A shellys-emet szétrúgtam elég hamar, de szerintem a csúszkálás ellenére az a legjobb bakancs márka...:)
Bár a martens bakancsokkal is régóta szemezek...de jelenleg nincs pénzem rá...én jókat hallottam róla, és elég strapabírónak tűnnek (legalábbis a haverjaim akik ilyet hordanak évek alatt nem rúgták még teljesen szét...)
Nekem Gripfast bakancsom van,nem csúszik,legalábbis én nem vettem észre.
Legfőképpen cyber gothoknak van kitalálva ez a márka,mert több színes bakancsot gyártanak mint normál feketét.
Nekem nagyon bejött. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!