Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen elcseszett...

Miért vagyok ilyen elcseszett genetikai hulladék?

Figyelt kérdés

Nem értek semmihez, ezt szó szerint vehetitek. Nem vagyok tehetséges semmiben, nem tudok jól csinálni semmit. Általában mindent feladok a legelején mert nem vagyok elég erős, hogy végigcsináljam, na meg nagyon is türelmetlen vagyok. Eddig nem értem el semmit sem, más meg versenyszerűen csinál valamit vagy legalább hobbija van. A szüleim nem lehetnek rám büszkék semmiért sem. Nem vagyok szép, okos de még ügyes sem. Ez kicsit rosszul esik mert a nővérem szép, okos és kézügyessége is van csak ideje nincs rá. Én meg teljesen az ellentéte vagyok.

Azt hittem, hogy legalább egészséges vagyok de nem. Kb 1 hónapja jöttek rá, hogy szívritmuszavarom van vagy mi, mennem kell hormonvizsgálatra, matekhoz sem értek azt is ki kell vizsgálni meg kitudja mi bajom van még amiről nem tudok.

Tanulni utálok, nem motivál semmi csak ülök iskolába mert muszáj. Mindig puskázok de valamit nem lehet, azon vagyok, hogy csak a kettes legyen meg a többi nem érdekel. Nem is tudok tanulni mert egyből álmos leszek és úgy fel sem tudom fogni, hogy mi van. Képes vagyok fél napot egy füzet felett tölteni és nem tanulni semmit.

Rajzolni szeretnék de nem tudok, az első pár vonal után abba is hagyom. Énekelni még úgy se énekeltem, hogy csak én hallom mert magamat is hülyének nézem. Táncolni nem próbáltam, nem is szeretnék. Hangszerek nem annyira érdekelnek, talán a gitár de az nincs. Szeretem a kutyákat de nincs türelmem tanítani őket mert idegesít, hogy nem értik meg amit beszélek és utána csak szerencsétlen kutyámra haragszom, hogy miért ilyen "hülye", holott nem is az ő hibája. Próbáltam már írni is mert magyarból voltam jó de nem tudtam sehol sem elkezdeni, meg nem tudtam milyen történetet írni. Olvasni nem szeretek, nem is mennék vele semmiről. Hát azt sem tudom, hogy mik lehetnek még. A sportról ne is beszéljünk, tesiből majdnem megbuktam.

Így minden napom ugyanaz. Felkelek, iskolába megyek, haza jövök, gépezek, alszok. Hétvégén/szünetekben meg felkelek, gépezek, alszok. Vagy unatkozok mert már a gép se köt le. Egyszerűen nem tudok mit csinálni.

Nem szokásom sajnáltatni magam, nem vagyok hisztis de most kijött mert éppen rajzolni akartam. Más meg 200 féle dolgot kitűnően tud csinálni. Azt sem tudom mi lesz velem felnőtt koromban ha így folytatom. Mit tegyek? Anyámék nagyon rosszul raktak össze, létezik, hogy valaki ennyire szerencsétlen?

15/L

2012. okt. 28. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első sort és a végén a korodat olvastam csak el.

Ez alapján bizton állíthatom, hogy majd kinövöd ezt.

2012. okt. 28. 19:04
 2/12 A kérdező kommentje:

Istenem, már megint a korom.. :D

de azért köszi, hogy szántál rám időt.

Aki olyasmit szeretne válaszolni, hogy "majd kinövöd" vagy hasonló az inkább ne írjon mert még idegesebb leszek tőle. Köszönöm.

2012. okt. 28. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel, lepontozhatsz de ez nem változtat az igazságon :)
2012. okt. 28. 19:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem magunkért vagyunk itt, hanem másokért. Tanulni nem is kell többet csak annyit, hogy legyen meg a kettes. Lehet, hogy a szüleid nem érzik magukat büszkének miattad, de elkeseredni sincs okuk. Vagy, aki vagy. Egyedi és megismételhetetlen. Még nem találtál rá az utadra. Idő kérdése és türelemé. Gondolkodj. Ráérsz. Még. Nem késtél le semmiről. Végy egy kötőtűt, köss egy szép sálat a nővérednek aztán édesanyádnak utána édesapádnak, és ha már nagyon jól megy magadnak is egyet. Jó lesz télen.
2012. okt. 28. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Addig amig szerencsétlennek tartod magadat,annak is maradsz. Inkább mondd azt, hogy igenis mindenre képes vagyok és megvalósitom a kitûzött céljaimat, már most kezd el.
2012. okt. 28. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Elfelejtettem leírni, hogy ne hasonlítsd magadat senkihez, nővéredhez sem. Ez lett volna a következő mondat azután, hogy" egyedi vagy és megismételhetetlen" Ő olyan, amilyen, te is a magad nemében. Mégis kit lehetne mércének állítani? Szerinted? Van olyan ember? Ezért mondom, hogy senkinél nem vagy több. Kevesebb sem. Ölellek szeretettel.
2012. okt. 28. 19:30
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem pontozok le senkit.

Hiába mondom, hogy képes vagyok mindenre ha nem hiszem el vagy em érzem úgy. Elhinni meg nem tudom, mert már sokszor tapasztaltam, hogy mire mennyire vagyok képes.

2012. okt. 28. 19:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Valami kézműves dolog? Engem az köt le nagyon, meg az olvasás is, bár azt mondtad, hogy nem szereted.

De a kézművességhez, meg úgy általában semmihez ne úgy állj hozzá, hogy rögtön olyan akarsz lenni, mint a profik. Először béna leszel, de ha nem adod fel, akkor fejlődni fogsz. Ennyi, kitartás kérdése.

2012. okt. 28. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el! Egy hamis személyivel még mindig lehetsz rúdtáncos Isztambulban.
2012. okt. 28. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Sok dologban hasonlítunk, (még a szívemmel és a szememmel, sőt fülemmel is volt baj :D) de mégsem gondolom magam "hulladéknak" :D (Mondjuk lehet azért mert mindegyik meggyógyult.)

Nincs valami foglalkozás az iskolában amit még egyáltalán nem csináltál? Hátha megtetszik valami és még ügyes is lennél benne. Ha meg nem jön be, váltasz. Egyszer valamiben úgyis tehetséges leszel, mint mindenki.

2012. okt. 29. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!