Régi időkben miért voltak annyira kiegyensúlyozottak, boldogok és szépek az emberek?
Rengeteg képen lehet látni, hogy milyen szép, letisztult stílusuk voltak az embereknek a '60-as, '70-es, '80-as években.
A régi videókon sem látszik a feszültség, a rohanás.. mindenki olyan kiegyensúlyozott és békés.
Mitől?
Látszat?!
Miért, akkor mi van mögötte?
Nekem a képekből és a videókból nem úgy tűnik, hogy mindenki csak úgy csinál, mintha ...
Rengeteg olyan videó kering a neten, ahol a járókelőket videózták és nem is tudtak róla.
Egy kép erejéig ma is be tudsz pózolni!
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy szülők által elrendezett, tehát nem szerelmi, - ennélfogva nagy százalékban balul sikerült - házasságban marha boldogan élt mindenki...
És a női alárendeltségről, szexuális szokásokról akkor még nem is beszéltünk.
Hogy nem volt hová rohanniuk, az igaz.
Ja, elnéztem, azt hittem, régebbi képekről beszélsz :-)
A 20. században igen, már írták előttem, volt munkahelyük, és elég volt a 8 óra, a szakszervezet biztosította a nyaralást, valóban ingyenes volt az oktatás, stb.
Én a 70-es években születtem, úgyhogy végigéltem a 80-as éveket, ugyanúgy volt sok feszültség, rohanás, ugyanúgy voltak problémák. Szép képeket, videókat most is lehet csinálni.
Abban igaza van az egyik előttem szólónak, hogy azért sokkal jobban el lehetett és el is kellett menni dolgozni, mindenki könnyen talált munkát, ez azért pozitívum.
De az emberek akkor is emberek voltak, volt idegeskedés is jócskán.
A világ és a technológia változik.
Én Svájcban nőttem fel és olyan iszonyat sokat nem változott a 80-as évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!