Mit jelent az, hogy egy nő férfigyűlölő?
Aki csak súlyos felindultságában tesz ilyen kijelentéseket, vagy sok csalódás után, az általában simán rábólint egy új szerelemre(természetesen férfival).
Akinek viszont ez kislánykorából ered például egy hatalmas trauma miatt, az általában "gyógyíthatatlan", ha muszáj így fogalmazni.
Ez személytől függő. Én kiskoromban voltam férfigyűlölő, ha lehet így mondani, mert az összes fiú utált engem a suliból! Apukám sem volt túl aranyos. Na szóal utáltam a pasikat. Csak aztán felnőtt lettem és ha hiszed, ha nem a pasikkal jobban kijövök, mint a nőkkel. Megtalálom velük a közös hangot, témát mindent. Na és persze a szerelmet!
Én kinőttem.
Akit megerőszakolnak az egészen más tészta, ne merüljünk ebbe bele, személyiségtől és környezettől függően vagy végleges vagy túl tudja magát tenni ezen.
Így van ez azokkal is akiket molesztáltak (rokonuk vagy idegenek) vagy esetleges orvosi beavatkozás után pl.: abortusz, szülés, vagy esetleges női nemi szervi műtétek közbeni rossz bánásmód miatt alakult ki.
Ez kő kemény pszichológia.
Tipikus hülye p*csa, akit a saját hibájából vertek át a férfiak és most kollektíven utálja mindet, mert azt hiszi, ők okozzák a gondjait. Kényelmesebb megoldás, mintha belátná, hogy egy idegesítő k*rva, aki elől menekülnek a férfiak.
23N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!