Mit csináljak magammal? Attól félek, hogy irritáló vagyok!
Tudom, igyekszem ezt csinálni, viszont szerintem itt az áll a háttérben, hogy nincs hol kiélnem magam. Úgy értem, valamiben mindenkinek produkálnia kell magát, ettől érezzük magunkat "valakinek", értékesnek. Kinek a sport, kinek a munka, kinek a hódítás. Nekem az nem elég, hogy otthon ülök és nyelveket tanulok magamtól. Arra vágyok, hogy használhassam mindazt a tudást, amit magamba szívtam. Kell az elismerés is. Ez van, sportokban annyira nem vagyok jó. Valamilyen megmérettetés, versengés az, amire vágyom, de fogalmam sincs, mi ez. Az egyik legjobban megbánt dolog az életemben, hogy nem kezdtem korán csapatsportot csinálni. Imádok szervezni, összehangolni, együtt mozogni, irányítani. Ha régen olyat játszottunk, mint pl. a számháború vagy bármi olyan, ahol csapatban túl kellett járni a másik eszén, lehetett lopakodni, megoldani, kreatívnak lenni, szívvel-lélekkel csináltam. Ez nagyon hiányzik az életemből, erre most jöttem rá. És mivel nincs más, az órán vagyok idegesítő okostojás.
Van erre valamilyen ötlet, hogy mivel foglaljam el magam?
hány éves vagy?
egyébként mintha én írtam volna magamról:D tiszta jó, am engem nem érdekel amíg én mást meghallgatok meg tanácsot adok addig ő is végig fog engem meg az okoskodásomat ami nem is okoskodás hallgatni, úgy gondolom, hogy mindenből lehet tanulni meg mindenkitől "nap napot tanít"
és szerintem ne csinálj semmit ez miatt, nem kellene aggódnod, egészséges versenyszellem ez viszi előre az embert bármilyen területen, nagyon rühellem amikor valaki jobban tud valamit nálam de ez nem egyenlő azzal, hogy utálom is csak zavar ezért gyorsan jártas leszek a témában és ezáltal én is többet fogok tudni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!