Csak nekem tűnt fel, hogy Kelet-Európában sokkal szebb emberek élnek, mint Nyugaton?
Ez megoszló, nem lehet kijelenteni hogy Kelet szebb jobb, mint Nyugat, mindegyiknek meg van a maga előnye
Ha úgy mondod Magyarországon szebbek az emberek, mint Németországban, akkor máris megállja a helyét a feltevés
Szerintem meg marhaság a szépségen vitázni. Egyrészt teljesen szubjektív, másrészt az emberek nem műanyagból vannak kiöntve egy minta alapján. Ha belegondolsz, még egy adott családon belül is lehetnek óriási eltérések.
Van még egy dolog, ami nekem nagyon szembetűnő. Sokszor azt, hogy ki jó nő és ki jó pasi nem az illető tényleges szépsége dönti el, hanem a stílusa. Sok tipikus barbibaba hölgynek az arca nem is igazán szép, de jól "ki vannak készítve".
Svédországról tudom nyilatkozni, vannak személyes tapasztalataim. Ott toleránsabbak az emberek, tehát sok fiatal öltözködik magyar ízlés szerint furcsán és meghökkentően. Nyilván egy hazai cicababás látványhoz szokott pasi nem nagyon tudna mit kezdeni velük, pedig lehet, hogy maguk a lányok egyébként iszonyatosan szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!