Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Londonban hol lehet olyan...

Londonban hol lehet olyan pros ruhás, fekete kucsmás őrökkel fényképezkedni?

Figyelt kérdés
már itt élek egy ideje, de erre eddig még nem jöttem rá :D
2012. okt. 23. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Buckingham palota, fontosabb nevezetességek közelében szerintem.
2012. okt. 23. 19:40
 2/5 A kérdező kommentje:
ott már jártam sokszor, viszon jóval a kerítés mögött állnak, és még nem vettem eddig észre, hogy bárki is megközelítette volna őket, de azért köszi :/
2012. okt. 23. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Buckingham-palotánál, a kapu, meg a kerítés külső oldalán is állnak, ilyen kis beugróban keresd őket. Egyébként szerintem marhára nem élvezik a fotózkodást, meg hogy mindenki megpróbálja őket nevetésre bírni.
2012. okt. 24. 00:28
 4/5 A kérdező kommentje:

akkor majd megkeresem

amúgy nekem nem áll szándékomban megnevettetni őket, hiszen a munkájukhoz tartozik, hogy fapofát vágjanak, de a fényképezkedéssel úgy vagyok, hogy szerintem simán megszokták már, hogy ez is része a dolognak ... amúgy meg ugye a lovas őröknél is ugyan ez a fapofa téma, stb, viszont egyik őrségváltásnál az geyik elég rendesen elnevette magát ... :D

2012. okt. 24. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó, csak mondtam, hogy szerintem nem élvezik, mert sokan megpróbálják, és milyen rossz lehet már ezt hallgatni. Bár amúgy azért az is komikus valahol, ahogy ilyen fapofát vágnak, meg, hogy egyáltalán kell nekik. A fotózást lehet, hogy már megszokták tényleg. De azért van, amikor ilyen idióta fotók készülnek (egy nő beáll melléjük, mintha arcon csókolná őket, a pasik átkarolják a vállukat, valaki szamárfület mutat, vagy megfogja a fegyvert a kezükben, tudja a fene...)
2012. okt. 24. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!