Láttál már olyat, hogy romákat ért atrocitás mindenféle előzmény nélkül?
Tehát,hogy csak úgy indokolatlanul beléjük kötöttek,ahogy azt általában ők szokták csinálni?
Én ma tapasztaltam ilyet életemben először a 4-6-os pótlóbuszon.
Egy 25 év körüli cigány egyén ült a busz hátuljában, mikor felszálltam úgy felmért,hogy na mondom tuti azt nézi, eltud e lopni valamit (persze ez csak előítélet)
Aztán felszállt egy 15 fős szavaikból ítélve fradista kopasz brigád.
Kinyitották a busz ablakát és még rögtön a Blahánál ácsorgó két cigánynak kiabáltak ki szebbnél szebb dolgokat.Aztán még 2 cigány nőnek is kiordítottak.
Eközben a buszon utazó roma teljesen bepánikolt, szó szerint.Már le is akart szállni, de a nagy tömeg miatt nem tudott, aztán két lány szállt volna el és a fradisták mondták,hogy "Utat a hölgyeknek" és mindenki félreállt és ekkor kapott az alkalmon az etnikum is és ment utánuk ekkora megváltoztatták a fradisták a mondanivalójukat "Utat a hölgyeknek meg ennek a féregnek is" és az egyik utánarúgott, de egy másik aki nem volt elég ittas elkapta a lábát, hogy ne csinálja, aztán még utánaköptek a buszról és végül leszálltak a következő megállóban ők is.
Én ilyet még sosem láttam, fordítva,hogy a cigányok kötekednek, na azt már jó néhányat láttam.
De például az egyik az ittassága miatt eléggé dülöngélt és egyszer nekem dőlt, de egyből megfordul bocsánatot kért, mondta,hogy ne haragudjak, egyedül a cigányokat nem tolerálták.A többi utassal tisztelettudóan viselkedtek.
"Örülnék ha felszállna egy ilyen 15 fős társaság a buszra, amikor pár tahó kancigány játsza ugyan ezt a magyarokkal."
Én is örülnék, szerintem összeverekedne a két társaság.
Lol, ha bemész a gettóba, nem kell ilyet csinálnod ahhoz, hogy megverjenek a cigányok, te nagyon okos. :D
Amúgy akinek tényleg van valami esze, az nem kérkedik vele.
"Mo-n élek drágám, csak lehet hogy nem olyan ostoba emberekkel vagyok körülvéve, mint amilyen te vagy, hanem értelmiségiekkel, azok meg nem csinálnak ilyet. Fura ugye egy okossal beszélgetned?"
Akkor szállj ki a burokból.
"Fura ugye egy okossal beszélgetned?"
Hát sok okossal beszélgetek, nekik 100%-osra van értékelve a válaszuk ezen kérdés alatt.Vagy tán magadra gondoltál?Veled köszönőviszonyban sincs az okosság.
Hát ha leszavazod akkor nem lesz 100%-os te hülye:D
De ha olyan okos lennél már rég nem írnál ide, szóval ennyit rólad.(ha okos lennél ezzel a véleménnyel nem írtál volna ide, tehát egyértelműen bebizonyítottad,hogy buta vagy, nem kell tovább bizonygatnod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!