Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek több twitter...

Hogyan szerezzek több twitter követőt? :O

Figyelt kérdés
Egyre fogynak el :( Mit csináljak? :O

#követő #Twitter #fogynak el
2012. okt. 23. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért fogynak, mert nem írsz ki igazán érdekes dolgokat. Egyébként egy totál ismeretlen nem fog téged követni csak úgy. Az emberek elsősorban híres, ismert embereket követnek.
2012. okt. 23. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Cáfolnám az előzőt: engem szinte csak totál ismeretlenek követnek, gőzöm sincs, miért. Ha épp olyanom van, posztolom a hülyeségei, trollságaim, beszólásaim, ami éppen jól esik... :P De nem azért, hogy követőket szerzzek, egyszerűen csak jól esik. Ek, ha privátban dobsz egy linket, ránézek, és ha érdekel, megmondhatom, miben kéne változtatnod.
2012. okt. 23. 12:58
 3/5 anonim válasza:
engem is erdekelne,hofy vad idegenek hofy lathatnak meg engem?A bejegyzeseimet csak az en kovetoim latjak,akkor idegenek hogy fognak ram akadni?Vagy ha a kovetoim likeoljak a bejegyzesem,akkorazt latjak az o kovetoi es igy akadgatnak ismeretlenek ram?Vagy hofy megy ez?
2012. okt. 23. 23:27
 4/5 anonim válasza:
A tesóm állandóan ilyen linket, képet tett ki a bejegyzésekbe, így 200 követője lett. Vagy eddig is így csináltad?
2013. aug. 14. 15:19
 5/5 anonim válasza:
Én is megcáfolom az elsőt 2 óra alatt 134 követőt szereztem tehát amm meg csak vadidegen követőim annak a lényeg hogy ha valakit követsz nagy arra az esély hogy ők is követni fognak...
2014. máj. 2. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!