Mi jut eszedbe, ha ezt megnézed?
http://www.youtube.com/watch?v=LKH7FJoH7hw
1. rasszizmus
2. jó zenét csinált a Bajtala
3. szépek a lányok
Az, hogy ez a zene már lassan 50 éves, de még mindig jó! Valamikor a sanzon bizottság nem engedte kiadni lemezen, de a rádióban később már lehetett hallani. Talán a Metro, vagy az Illés játszotta.
Aki ezzel a dallal kapcsolatban rasszizmust kiált, az a mai kor agymosott csökevénye!
Az kavart meg gondolom, hogy Bajtala János Szörényivel alakította a Mediterrán zenekart, és voltak a 62-es táncdalfesztiválon is.
:)
ma 14:44-es vagyok.
Még valami: amior ez a dal íródott, akkor még mindent a nevén neveztek, és ez tartott egészen a gengszter váltásig. Ha jött a köszörűs cigány, vagy a drótos tót, akkor senki se akadt ki az elnevezésen. Vagy ha valaki a zsidóhoz ment kölcsönért. Csak mostanában vannak ezzel gondok. Sajnos már láttam olyant is, hogy étteremben az volt kiírva az étlapra, hogy "Kisebbségi pecsenye"!
Ez már nem is a ló túloldala...
Mi jut eszembe?
Az hogy fogni a viperát, és betörni mindhárom ri*anc k*rva fejét.
Az aljanépség láttán a hányingerrel küszködve a gyomrom kib*szttl émelyeg.
Menyjenek haláltáborba roha*dt tet*ves cigányok!
Az én szívemből is :)
Ráadásul a zene világa tényleg olyan, ahol nincs helye a gyűlölködésnek. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!