Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet úgy megszakítani...

Hogyan lehet úgy megszakítani ismeretséget, hogy ne sértődjön meg a másik és ne az legyen, hogy én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés
Régen többször is találkoztunk és beszélgettünk, de én már nem akarok. Egy ideje nem beszéltünk, de felkeresett. Nem ártott nekem, más okok állnak a háttérben.
2012. okt. 19. 21:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Nem szeretnék túl sokat mesélni a helyzetről, de érdemes volt feltenni a kérdést mert legalább bennem is tisztázódott, hogy mit fogok mondani. Még egyszer köszönöm.
2012. okt. 19. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:

"az igazság rövid ideig fáj"

Még csak nem is az igazság az, ami fáj, hanem az agresszió. Őszintétlen emberek avval az elmélettel szokták igazolni tetteiket, hogy nem akarják megsérteni az illetőt. Miért? Az igazságot csak agresszíven lehet elmondani? Az agresszió az, ami sértő, nem az igazság.

2012. okt. 19. 23:57
 13/15 anonim ***** válasza:

"az igazság rövid ideig fáj"

Ezt én úgy értettem, hogy biztos fájdalmas, kellemetlen lehet hallani valakitől olyat, amire nem vagyunk felkészülve, vagy maga a helyzet is kellemetlen lehet, ha valaki eléggé gerinces, és elénk áll...ugyanakkor jobb túl lenni rajta, mint hitegetni a másikat mint ahogy azt a 8. válaszoló írta.

Én sem úgy értettem, hogy legyen bunkó, sőt...

:)

Kérdező! Mire jutottál végül?

Melyik korosztályba tartoztok?

Amint látom, szelektíven olvasol válaszokat, azért ismételtem meg a kérdést. :)

2012. okt. 20. 00:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem olvasok szelektíven, írtam, hogy nem akarok túl sokat leírni a helyzetről. Ebbe beleértettem az életkorunkat is. Bocsánat.

Próbálok őszinte, de nem sértő lenni, ennyi a tervem.

2012. okt. 20. 00:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor csak a saját érzéseidről beszélj neki, és hogy mit döntöttél. :)

ÉN-üzenetek.:)

2012. okt. 20. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!