Kamaszok! Van köztetek olyan akit piszkálnak/kiközösítenek/bántanak az osztálytársai?
Köszönöm nektek is.! Na és nagyon sajnálom.
Szerencsére én azt vettem észre, hogy vannak akik keresik a társaságom, azaz kérnek meg dolgokra amik arra utalnak 'Bejössz velem a boltba?' 'eljössz velem sétálni, amíg nem megy a buszunk?': D Ebből azt veszem ki, hogy jó társaságban 'érzik' magukat.
Bár nem vagyok egy nagy menő, és kevés barátom van, szerencsére akivel jobban szóba állok, annak könnyű mosolyt csalni az arcára, vagy úgy alapból olyat mondani ami megnevetteti: D, mindig is ilyen voltam.
De mivel csendes vagyok, nehéz megismerni, akinek hagyom, mert látom, hogy aranyosan közeledik, azzal valószínű haveri/baráti kapcsolatban is leszek.:)
Ilyen is van persze:) Pont ma 'alakulgatott' ki.:)
Vannak akik alapból aranyosak/fiúk is, velük mosolygás, beszélgetés, stb..:)
Van egy-kettő olyan akinek nem lehet megfelelni,azaz ha oda állunk hozzájuk:
Félre állnak csapatostól, és azt veszem észre, hogy vagy egyedül ácsorgok ott, vagy valaki még marad ott, és mosolyog rám.
Szóval van aki nem bír, és ezt kimutatja, mert látom, hogy kerül, és próbál lerázni, de akadnak akik keresik a társaságom, és beszélgetnek:) Ennek viszont örülök:)!
Egy falusi iskolában mindig jobb!Hidd el!Ott általában "szegényebb" körülmények vannak!Ott nincsenek nagy menők,meg ilyenek!Azután meg jó mondjuk egy jó gimi!Én is gimibe járok,ahol 3-4-es minimummal veszik fel az embert!Igaz nekem sincs sok barátom,de akik nem a barátaim, legalább nem szekálnak!
Egy 9.osztályos 15/F
Egy falusi iskolában mindig jobb!Hidd el!Ott általában "szegényebb" körülmények vannak!
Téves...Ugyan úgy vannak ilyen szekáló, b.sztató emberkék. :) Én is 8 évig szenvedtem..majd még középsuliba 4 év
Nem csíptek a lányok és mindig próbáltak megverni..de csak a szájukkal akartak verni :D Zavarta őket, hogy én fiús vagyok s nem pláza c.ca..ez volt az egyetlen bűnöm.. :)
Utolsó, teljesen igazad van!
Ugyanez volt velem is. 7-en voltunk lányok az osztályban. Valahogy mindig úgy adódott, hogy nekem nem volt párom. :D Stb,stb... Én is fiús voltam és még ráadásként duci is. Ez senkinek sem tetszett. :)
8. közepén a lányok megelégelték, hogy a fiúkkal tök jól el tudtam beszélgetni (emiatt nem figyeltek annyira a többi lányra) és bunyóba keveredtünk. Én nyertem. :) Az év második fele csendesen és nyugalomban telt.
Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy a verekedés a megoldás, de van, hogy más nem segít. Főleg ha nem akarod belevonni a felnőtteket is.
Így visszagondolva, nekem is jobb lett volna, ha szólok valakinek. De most már mind1. :)
2013-04-15 23:19 vagyok
Persze vannak kivételek,de amikor általánosa jártam,az osztály 95%-a városi lakó volt,elég menőnek hitték magukat,most a gimibe úgy az osztály 85%-a falusi,s sokkal normálisabbak,barátságosabbak,mint a városiak.Tisztelet a kivételnek.
Én már harmadszor váltottam sulit, megpróbáltam mindig lenyelni a szégyent hogy csúfolnak, semmi változás.
Pedig még csak 6 osztályt végeztem el, és úgymond színötösről emiatt hármasokra rontottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!