Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan költöd el a pénzed, ha...

Hogyan költöd el a pénzed, ha több mindent szeretnél venni, de nincs mindegyik dologhoz elegendő pénzed?

Figyelt kérdés

Pl venni akarsz könyveket és ruhákat.

veszel csak ruhát, vagy csak könyvet a rászánt pénzből, vagy mindkettőből keveset?

2012. okt. 19. 14:31
 1/4 anonim válasza:
100%
Én felállítok egy fontossági sorrendet és azt veszem meg amire tényleg szükségem van.
2012. okt. 19. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Én olyankor egyiket sem veszem meg. Ha már ott tartok, hogy választani kell, akkor az azt jelenti, hogy a tartalékaimat költeném el.
2012. okt. 19. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ó én így spórolok általában a legtöbbet. :D Összeírom mit szeretnék venni (egyik sem luxus persze...), aztán rájövök, hogy közel sincs ennyi pénzem. Ilyenkor általában sutba dobom az egész listát, és mikor legközelebb újabb vágyaim lesznek, rögtön megveszem az elsőt, mielőtt nagyra nőne a lista. És utána úgysincs már pénzem több mindenre, tehát ekkor már álmodozni is kár. Aztán idővel úgyis kiderül, hogy valami az előző listáról tényleg nagyon-nagyon kellett-e, mert akkor idővel egyszer mégis megveszem.
2013. jan. 6. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

legutóbb pont e két dolog közül kellett választanom, a könyveket vettem meg....

egyébként nagyon sok mindentől függ, pl: azok a könyvek létfontosságúak tanuláshoz kellenek vagy csak hobbiból, egy jó regényt vennél olvasnivalónak??!!! mert ugye nem mindegy

a ruhánál is ugyanez, azért kell új cipő mert a régi kivan szakadva, kopva és iszonyat igénytelen vagy valamilyen alkalomra kell vagy csak úgy mert tetszik??!!

tudom hogy ez csak példa volt, de ezt nem lehet így eldönteni, érted ugye?

szóval tényleg van az a fontossági sorrend :)

ha pedig mindkettő fontos akkor vannak egyéb opciók, használtan is lehet jókat találni, kölcsönözni, kölcsönkérni stb...

2013. jan. 6. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!