Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon nehéz...

Szerintetek is nagyon nehéz fiatalnak lenni?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy mindennek megkell felelni,és sokszor hiányérzetem van mivel szüleim már nincsenek....és a mamám is nagyon hiányzik,aki autóbalesetben halt meg...ő nevelt ameddig élt és gyámom volt..nagyon szeretett.Egyedül érzem magam ez miatt és nem tudom mihez kezdjek..nem vagyok jó tanuló sem és hát jövőképem sincs, egyszerűen szétvagyok esve és szinte csak úgy vagyok...16/F kérem trollkodok kíméljenek!!!
2012. okt. 18. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kivel élsz? Hogy hogy hogy nincsenek szüleid?
2012. okt. 18. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem igen sokkal nehezebb most fiatalnak lenni mint anyukáink idejében.

Talán a mi gyerekeinknek már jobb lesz.

2012. okt. 18. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

jelen pillanatban állíthatom,hogy tininek,fiatalnak lenni a legnehezebb a világon ! igaz nem vagyok öreg (24), de annyi mindennek kellett megfelelni az iskolában: tanárok, követelmények, barátok,ismerősök, szülők, szomszédok... és még sorolhatnám. nem volt mindegy mi van rajtad,mert megszólnak,nem volt mindegy mit viszel tízóraira,mert megszólnak, nem volt mindegy mit mondasz vagy hogyan mondod,miként fejezed ki a véleményed és mi a véleményed,mert lehurrogtak. nem volt mindegy milyen tanuló vagy,mi akarsz lenni a jövőben, milyenek a szüleid,menő vagy-e. fúúú,sorolhatnám. most már csak a páromnak kell megfelelnem,más nem érdekel. a munkahely is hasonló szitu volt (bár az sajnos megszűnt,mikor állapotos lettem:S )

szóval egyet értek veled, szörnyű kamasznak lenni! nem csinálnám végig még egyszer! ha javasolhatok valamit (és ez csak és kizárólag az én véleményem és meglátásom), csinálj egy olyan szakmát,amire van kereslet (mivel már középsulis vagy így max okj-s lehet,de tökéletesen megfelel). például kőműves,vagy burkoló, vagy villanyszerelő (sok kétkezi munkát végző ismerősöm nagyon jól él,állítják,hogy ezek azok a dolgok,amire mindig szükség lesz, mert világítani kell, vízellátás lesz, lakások lesznek... és akkor hamar "felnőhetsz", a magad ura lehetsz. én sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok,mióta nem járok suliba,nincs akkora közösség körülöttem,pedig nem voltam "kitaszított" soha! sok sikert az életben!

2012. okt. 19. 06:41
 4/9 anonim ***** válasza:

# 3

A bádogost nem mondtad. Már azthiszem az utóbbi 3 évben összesen 2 bádogos végzett. Pedig csatorna mindig kelleni fog...

2012. okt. 19. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem van ami nehezebb, van ami nem. Az "én időmben " kamaszként nekünk is voltak mindenféle nyavalyáink, összezördülések a szülőkkel, stb. Hosszasan nem akarom sorolni mi jobb/rosszabb, mert sok apróság lenne.

Viszont ami nekünk jó volt, hogy volt jövőképünk. Majd tanulok, dolgozom, lesz állásom.... A mostani fiatalok előtt semmi jövőt nem látok, az én gyerekeimnek semmit nem tudok mondani, hogy milyen irányba menjenek. Illetve csak azt tudom tenni, hogy most átrugdosom őket a határon, hogy talán akkor valamit elérhetnek.

2012. okt. 19. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Személy szerint én is utálom..

Pálya választás..iskola választás.. "Jövőd a tét!" egész nap ez van a fejemben.. utálom.. : ||

Szóval szerintem igen

14/l

2012. okt. 19. 12:43
 7/9 A kérdező kommentje:
1/6 mamám nevelt amig élt aztán tesom és párévre rá anyukám is meghalt, apám meg hajléktalan és alkoholista mindig csak bántott minket de szerencsére nem velünk él
2012. okt. 19. 19:03
 8/9 A kérdező kommentje:
és tesommal se nagyon éttjük meg egymást,nagyon sokat veszekünk és belül érzem hogy csak magamra számithatok...és sokszor vagyok lehangolt,volt pár kapcsolatom de mindig vége...egyszerűen szeretethiányban szenvedek..remélem azért egyszer megtalálom az igazit és boldog lehetek.. és köszönöm az eddigi válaszokat!!!
2012. okt. 19. 19:10
 9/9 anonim válasza:
nagyon nehéz :/ egyetemre járok, de nem olyan szakos vagyok amivel olyan jól el lehet majd helyezkedni..fogalmam sincs mi lesz majd velem...
2012. okt. 21. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!