Keresek egy régen látott mesét, a címe Fehér Farkas, emlékszik valaki?
Figyelt kérdés
Sok évvel ezelőtt láttam egy rajzfilmet, ami arról szólt, hogy egy kisfiúval együtt felnő egy fehér Farkas kölyök, de nagy korában bántott egy kutyát, ezért el akarjak pusztítana. A kis fiú úgy dönt, hogy elviszi egy vadrezervátumba, és gyalog nekiindul a hosszú útnak. Út közben a farkas egy csapdába lép, de végül eljutnak a célhoz. Mikor odaérnek, megindul a hóesés. A farkas végül elvonul a falkával. Nagyon rég láttam, de napok óta ennek a zenéje cseng a fülembe. Szeretném megszerezni...2009. aug. 7. 18:12
1/3 anonim válasza:
Lépj át a www.filmmuzeum.hu oldalra.Ott külön rajzfilm és mese karegória is van.Ott keresik az emberek egymástól a filmeket,hátha meg van valakinek.Hirdetési ingyenes oldal én is küldtem már filmeket és kaptam is. Ingyenes!
2/3 anonim válasza:
Szia,
Én is pont ezt a mesét keresem... Meglett azóta a címe? Ha igen megoszthatnád Velem!
Előre is köszönöm!
3/3 anonim válasza:
Nézzetek csak ide, én is ezt kerestem nagyon régóta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!