Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent egy információs...

Mit jelent egy információs adatlapon, amit ki kell tölteni, hogy ÁNTSZ/EÜ? Igent vagy nemet kell beikszelni, de fogalmam sincs ez mit takar.

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

ÁNTSZ = Állami Népi Tisztiorvosi Szolgálat (= régen ezt nevezték KÖJÁL-nak). Ami az élelmiszerek, minőségét, szavatosságát, tárolását, kezelését, stb. az EÜ a dolgozók Egészségügyi jellegű ellenőrzését, ellátja, és minden ilyen jellegű előírásokat, azok betartásának ellenőrzését, felügyeletét ellátja. Tehát ilyen téren az országunkban = atyaisten!

Ennél nem tudom neked részletesebben, konkrétabban leírni, de (most jut eszembe), ha rákeresel a google-ban, egész biztosan van erre szakszerű megfogalmazás is!

2012. okt. 17. 08:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom mi az ÁNTSZ, azt nem tudom, hogy személyes adatoknál mit kell ilyenkor kitölteni, hogy mire kérdezhet itt rá. De köszönöm a leírást.
2012. okt. 17. 09:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy IGEN vagy NEM választ kell jelölni. Jelentkeztem a TESCO-ba és olyan kérdőívet kellett kitöltenem, amit esetleg egy köztársasági elnöktől követelnek meg jobb országokban...
2014. jún. 29. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!