Mit fogtok csinálni ezen a hosszúhétvégén a párotokkal? Mi lesz a program?
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 21:27
12/20 anonim válasza:
Felutazom Pestre a barátomhoz (ott tanul) illetve meglátogatom egy ott élő barátnőmet. Séta a Duna parton,városban,kellemes beszélgetések, egy kis vásárolgatással megspékelve. :) Már nagyon hiányzik egy kis kikapcsolódás.
13/20 anonim válasza:
Nálunk mindig hétvége van,sőt,nekem néha hétvégén van hétköznap,meg ünnapnapkor is,úgyhogy szerintem azt,amit eddig.:)
14/20 anonim válasza:
Találkozunk, és együtt leszünk szerencsére (távkapcsolat). Borzasztóan hiányzik, jó lesz ez a 4 nap. Valószínűleg csak pihizünk, meg összebújunk, filmeket nézünk, beszélgetünk, és ki sem mozdulunk.
Én most ott a védelmembe vettem egy cicát, neki fogom megmutatni milyen, ha imádják és valahogy megszerettetem a párommal is. Már nagyon várom:)
15/20 anonim válasza:
Attól függ. Ha az idő jó, akkor sétálni, kirándulni megyünk, egyébként meg filmnézés, társas... és megyünk trópusi halkiállításra :D.
16/20 anonim válasza:
Sajnos a Páromnak nincs se szabadság, se ünnep se hétvége, minden 3.nap dolgozik 24 órában. Így ugyan úgy örülni fogunk, ha egy fél napot együtt lehetünk. Ilyenkor összebújunk, kártyázunk és együtt főzünk.
24N
17/20 anonim válasza:
A Mátrába. Van ott egy nyaralónk/telelőnk. :)
21:38
18/20 anonim válasza:
Négyes randit csapunk! :) Barátnőm, barátja, barátom,én:)
19/20 anonim válasza:
A 3 gyerekünkkel együtt lemegyünk (Budapestről) apósomhoz Kunfehértóra egy kis őszi vidéki levegőt szívni. Valószínűleg elmegyünk a halasi fürdőbe.
20/20 Kései Sirató válasza:
Vasárnap anyósomnál ebédelünk, hétfőn gyógyfürdőbe megyünk az egész családdal, kedden az állatkertbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!