Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért adják a lovat a sok...

Miért adják a lovat a sok roma alá?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek arról ami itt Mo-n folyik a cigányokkal kapcsolatban?

Gondolok itt pl a gyilkolászásokra.

Írtják őket Galgagyörkön, Tatárszentgyörgyön, most Kislétán is meg még nem tudom hol. Komolyan mondom már kamerákkal figyelik a környéket, keresik a tetteseket égen-földön, sőt még vérdíjat is kitűztek a gyilkosokra. Mekkora g*ciség már? Bezzeg ha azok a ... csinálnak vmit akkor elvan intézve egy "legközelebb óvatosabban/figyelmesebbe stb.." mondatokkal.

Nézzétek... Kinyírták szegény tanárt néhány évvel ezelött a saját rokonai elött, csakazért mert meglökte azt a kis izét????????????????????????? Fúúúújj undorítóak.

2009. aug. 7. 10:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%

csakhogy itt ártatlan! embereket romákat tömegesen gyilkolásznak!miért nem lehet ezt felfogni???????

ha egy magyart ölnek meg az is iszonyat,aki megteszi,bűnhödjön is.de attól még ez a helyzet is résmisztő és igazságtalan.bőrszíntől függetlenül!nem beszélve arról h.kisgyerekek is ki vannak ennek téve.nem kéne ilyen elvakultnak lenni.ez mondjuk a média hibája,hírzárlat kéne és nem egyfolytában erről dumálni,felkorbácsolva az indulatokat.

2009. aug. 7. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
előző, senki nem mondta azt, hogy nem szörnyű, hogy ártatlan emberek halnak meg...én Tiszalöki vagyok, és az, akit itt öltek meg, szintén becsületes, dolgozó ember volt....DE ebben a városban és környékén rengeteg ártatlan magyart is öltek már meg sokkal brutálisabban és az mégsem került be a hírekbe...ezen vagyunk felháborodva....sajnálnivalóak azok az ártatlan romák, de miért vetíti ezt úgy a média, mintha csak ők lennének áldozatok? és miért tünteti fel úgy a mádia, mintha a gonosz rasszista magyarok nem hagynák élni a cigányokat? mikor ez épp ellenkezőleg van!! de sajnos a másik oldal nem kerül be a médiába....
2009. aug. 7. 13:14
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
én semmilyen sajnálatot nem érzek a megölt cigányokkal szemben. az, hogy gyerek vagy nő, ki a f@szt érdekel? így is már kezdenek az elkövetők hibázni, sajnos még mindig él a kis cigányfajzat. ezt ők provokálták ki, és remélem, hamarosan az összes ilyen tetves cigányt kiírtják, mer már a tököm tele van velük.
2009. aug. 7. 13:42
 14/19 anonim ***** válasza:
69%

De az a Kóka akárki az nem is volt cigány,nem? Legalábbis nem tűnt annak, max a felesége.

Amúgy én sem érzek sajnálatot még a cigány gyerekek iránt sem. Amikor látom h 5-6 éves kis purdéfattyak cigiznek, isznak meg késsel hadonásznak buszmegbe, énis simán fejberúgnám h ottmaradna....nem sajnálom ezt a fejbelőtt lányt sem, legalább a fajtájukból egy görény megtudta h mit is érzett mondjuk Szögi a halála előtt pár perccel....csak szerencsére nnek még jó hosszú fájdalommalteil élete lesz:)

2009. aug. 7. 15:25
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
De,cigánynak kellett lennie, ugyanis Tiszalöknek Újtelep egy elkülönített része, kb 1-2km-re magától a várostól...azon a helyen csak cigányok élnek, nincs köztük egy magyar sem... mikor megkapták a támogatásokat az új házak építésére, ott kezdtek el építkezni, mintegy kialakítva maguknak egy saját "gettót"...azóta is ott élnek, persze a vadiúj házaknak a fele befejezetlenül vagy már leamortizálva áll, egy sem tűnik újnak....de az 100%, hogy ott magyar nem lakik...de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek köztük rendes, dolgozó emberek, lásd Kókát...
2009. aug. 7. 16:16
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
Látogatjátok a n*piszar-com-ot? Láttátok, milyen myvipen meg iwiwes AL-ok voltak kinn cigányokról? "megyünk magyart verni", és hasonló címeket adtak a képeknek. Ezek után ne védje őket senki... Nem érdekel, ha valaki sz*rráver előttem egy romát, adjon neki, megérdemli. Ezek nem emberek, de nem is állatok, az állatokra nézve lenne szégyen ezt a címet rájuk aggatni. Persze, vannak köztük is normálisak. Elvétve...
2009. aug. 7. 16:18
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
Hát én akkorsem tudom, Kókáról kurucék is lehoztak képeket, és szerintük sem volt cigó....az egy dolog hogy ott élt, godnolom a cigány felesége miatt, de ő maga akkor sem lehetett az
2009. aug. 7. 16:37
 18/19 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon idegesít már ez a helyzet ami most az országban van.

Nem sajnálom a lelőtt cigányokat sőt még halkan meg is jegyzem hogy gratulálok az elkövetőknek:).

Ha egy cigány öl meg egy magyart akkor soha sem merül fel az hogy azért ölte volna meg mert magyar.

2010-ben szavazzatok a JOBBIK-ra hogy bekerüljön a parlamentbe, ők módosítanák a segélyezési rendszert ha kormányon lennének.

A fidesz semmit se fog tenni a cigánybűnözés ellen mert szerintük olyan nincs, Orbán is cigány.

Mszp már rég megbukott elméletben, gyakorlatban pedig 2010-ben fog.

2009. aug. 27. 15:18
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

A megoldás már régen nem a segélyrendszer módosítgatása meg az asszimilálás, integrálás....Tudomásul kéne venni végre, hogy a Kárpát-medencében nem honképes és nem talajgyökeres népről van szó. A 8 évesek fele már cigány.

Itt csak a kitelepítés segíthet.

Jó lenne ha végre már a jobbik is eljutna idáig

2009. aug. 27. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!