Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti miért nem alusztok? Nektek...

Ti miért nem alusztok? Nektek is kattog az agyatok a problémáitokon meg az élet dolgain?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 00:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Sport,olvasás stb (nekem segített)
2012. okt. 15. 01:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Reggel ZH és még sehogy sem állok...
2012. okt. 15. 01:16
 13/24 anonim ***** válasza:
Kattog az bőven..pedig aludnom kéne, reggel megyek dolgozni. Csak mivel szülinapot ünnepeltünk szombaton és kicsit KO-k lettünk, délután meg bealudtam, így most nem megy az alvás..
2012. okt. 15. 01:17
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem bírok pedig kéne,de az előzmények nem hagynak nyugodni:(Fél 9-kor már feküdtem félálomban voltam mikor égett szagott éreztem felkeltem beakartam kapcsolni a tv-t de nem müködött semmi.Egy konnektor mondta fela szolgálatot kiégett még jó hogy nem lett baj:(Most meg 1 óra 4-kor arra keltem,hogy leesett a tükör:(
2012. okt. 15. 01:26
 15/24 anonim ***** válasza:

Sorozat: Kés/Alatt

Nem tudom, hogy hogy lehet leszokni róla, én csak rájöttem, hogy felesleges, nem old meg semmit. Amit meg lehet oldani, meg lehet oldani nappal is. Szeretek aludni, nincs kedvem elszúrni kattogással. Jó, azért néha előfordul, de nem sűrűn.

2012. okt. 15. 01:28
 16/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, régen én is ilyen voltam, és a nyitja h addig kell fárasztani magad nappal, hogy estére kidőlj.

Csak azért nem alszom, mert apum úgy befűtött h tiszta meleg van, mellesleg éhendöglök, tökjólennne inni egy kakaót, de ha lemegyek anyuék felkelnek és nem akarom felkelteni őket ._.

2012. okt. 15. 02:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kattogok hát! Apu öngyilkos lett mama meghalt anyu meg beteg pasim elhagyott...... egy adag tartozás a nyakamba.....ki nem kattogna??
2012. okt. 15. 02:18
 18/24 anonim ***** válasza:
szervezkedem,sirok,nevetek,kattogok,ideges vagyok a jövő miatt..-és vágyom a szerelemre. Hogy aztán lehessen saját csalásom.hogy megtaláljam a békém, a helyem minden téren (család barátok,munka, hobbi) 27n
2012. okt. 15. 02:19
 19/24 anonim ***** válasza:

*család,jav-)

és 17 nagyon sajnálom a helyzeted:( és kitartást kívánok!!!

2012. okt. 15. 02:21
 20/24 anonim válasza:
2012. okt. 15. 03:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!