Hogy mondjam el a barátnőmnek? Nem szeretek náluk lenni.
13 éves lány vagyok. A legjobb barátnőm szintén 13 éves. Állandóan erőszakoskodik, hogy náluk legyünk, gépezzünk, sminkeljünk stb. Ez még nem is lenne baj, de a szüleit egyszerűen nem tudom elviselni. Anyukája melltartói szanaszét a házban, cigiznek, és nagyon tömény cigi-kaja keverék szag van náluk, ami egyenest undorító. Apukája egy szál alsógatyában flangál előttünk (persze tudom, otthon van, azt csinál amit akar az ő háza.) odajön hozzánk, és büfög állandóan ami szintén illetlenség és undorító. Mikor elmegyek wc-re a barátnőm figyelmeztet, hogy az apukája végigszokta pisilni az ülőkét. Ezt szerintem ő is kellemetlennek érzi.. Egyébként, jó anyagi hátterűek, szép házuk van, de a szülei nagyon igénytelenek ilyen téren. Az én szüleim ha jön bármelyik barátnőm akkor minimum, hogy felöltözik normálisan. Nagyon szeretem a barátnőmet, és nem szeretném ezzel megbántani. Mit csináljak?
Gondoltam még arra is, hogy a szülei azért csinálják ezt, mert zavarok vagy ilyesmi. Pedig én mindig megkérdezem, hogy "Csókolom, nem zavarok?" A szüleim szoktak nekik gyümölcsöt küldeni. Én is viszek mindig valami kis rágcsát, hisz nem illik üres kézzel menni. Ötleteket szeretnék kérni tőletek!! Előre is köszönöm
Nyugidtan mondd, meg a barátnődnek mit gondolsz, de ne legyél udvariatlan vagy tolakodó. Ha így gondolod akkor fontos a véleményed. Ajánld fel, hogy néha nálatok is rendezhettek programot.:)
13/l
Szia!
A legjobb barátnődről van szó! Ha valóban az akkor teljesen természetes dolog, hogy ezt ugyanígy elmondod neki ahogyan nekünk tetted, terészetesen azzal kezdve, hogy nem akarod megbántani. Ha megsértődik, akkor te nem a legjobb barátnője vagy!
Amit leírtál az abszurdum, teljesen jól látod, hogy ezek a dolgok nem természetesek, akár otthon van az ember akár nem! Ha az én lányom lennél én nem örülnék neki, hogy ilyen helyre jársz!
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!