Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg magam,...

Hogyan győzzem meg magam, hogy bennem is van szép?

Figyelt kérdés

Van egy baráti közösségem, 8an vagyunk lányok. Ebben van 2 lány, akit imádok, viszont közben "utálok" is kicsit, mert gyönyörűek. Vagy legalábbis ügyesen sminkelnek, és a mai világban meg erre van igény. Van barátom 2 éve, de mégis, amikor elmegyünk valahova a lányokkal együtt, annyira bánt, hogy mindenki őket nézi, én meg amolyan szürke kisegérnek érzem magam.

Nem vagyok visszataszító, sem ronda, sőt, relative szép arcom van, de nem tudok/akarok sminkelni és 156 centihez vagyok 50kiló, ami ugye nem álomnő...

Nem azt akarom, hogy mások rám nyomuljanak, mert szeretem a barátom, csak egyszerűen látni akarom másokon, hogy engem is szépnek látnak.

Ha egyedül vagyok nincs ezzel gond, mert megnéznek, köszönnek, leszólítanak stb, de ha velük vagyok, egyszerűen "eltűnök", és 0ról -300ra esik az önbizalmam.

Hogyan győzzem meg magam arról, hogy bennem is van szép, vagyok ugyan olyan jó, mint ők?

Mégegyszer leírom, hogy én tényleg nem pasizni akarok, csak nem akarom úgy érezni, hogy "senki" vagyok mellettük, akármilyen gyerekesen hangzik is.

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2012. okt. 13. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
A barátod dolga lenne erröl téged biztositani. Vagy kevés a feladatra vagy mégiscsak ott van ami elöl többször is elzárkózol a kérdésedben hogy mostmár mástól is szeretnél megerősítést kapni.
2012. okt. 13. 19:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Ha vele vagyok, akkor egy szexistennőnek érzem magam, mindent megtesz, hogy éreztesse, én vagyok a tökéletes nő számára. De én sem vagyok vak, látom, hogy jó lenne fogyni, meg hasonlók. És rajta is vagyok az ügyön:)

Biztos vagyok benne, hogy nem vágyom másra, 2 év alatt nem voltam ilyen szerelmes, mint most, egyre jobban odavagyok érte, ahogy ő is értem. Mostanra "tökéletes" a kapcsolatunk, és semmiért nem tenném ezt tönkre:)

Itthon azonban van 1 húgom, aki szintén gyönyörű, méghozzá smink nélkül, ő meg folyton piszkál, hogy meghíztam stb, és ez nem igazán motivál, hanem inkább lehúz.

2012. okt. 13. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!