Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Munkanélküliek! Hogy néztek ki?

Munkanélküliek! Hogy néztek ki?

Figyelt kérdés

Néha már azon töröm a fejem, hogy a pályakezdő titulusom mellé a külsőm se a legjobb a munkáltatóknak... kövér vagyok (és nő), bár már 25 kilót lefogytam és jelenleg is formálom az alakom keményen, de nem eszetlenül. (szüleim hibája, hogy anno meghíztam, ebbe nem fogok belemenni, hamarabb is észbe kaphattam volna, de így jött össze, anyagilag is)

Nőként meg ugye még nehezebb, úgy látom, nálunk jobban szelektálnak a munkáltatók, minél szebb legyen alapon...

Ti, hogy látjátok, érzitek?

Meséljetek a tapasztalatokról! Köszönöm!

2012. okt. 12. 12:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Dugni vagy dolgozni mész?
2012. okt. 12. 12:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Oké, dagadt vagy de attól még fel lehet öltözni a munkához illően, nem? Ha olyan a munka akkor elegánsan, ha nem annyira akkor lehet kényelmesebben is.

OFF:Nem nagyon értem amúgy ezt a kérdést, mégis hogy néznénk ki? Hát, mint bárki más...

2012. okt. 12. 12:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

19F 185cm 60kg barna haj zöld szem

építőipar... nálunk leszarják ki, hogy néz ki csak ne igyon :-) de ez más téma :D

2012. okt. 12. 13:03
 4/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség.

Én 3 hónapja keresek állást, eddig sikertelen volt a próbálkozásom.

160 cm és 52-53 kg vagyok.

Én azt tapasztalom, hogy a külső nem érdekli őket, feltéve ha normálisan jelensz meg az interjún. Az viszont sokkal többet számít, hogy van-e ismerős az adott helyen vagy nincs...

2012. okt. 12. 13:08
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem dugni megyek, persze, de totál idegesítő, amikor végig néz rajtam a főnök és kijelenti, hogy nincs állás. (házaltam is már)

Vagy a kedvencem, hogy jaj, nem mondtuk telefonba, hogy férfit keresünk?

Szépen öltözködök, nőiesen, de nem kihívóan, helyén vannak a testrészeim, bár ennek nem kéne számítania, mert munkaruha lesz rajtam, abban aztán mindenki elveszik. (vendéglátás, de más helyekre is jelentkezek, nagyon kéne a munka...)

A kérdés lényege, hogy a csúnya embereket nem szívesen veszik fel, tehát, ha valaki csúnya vagy annak érzi magát és munkanélküli, akkor érzi-e, hogy ezért van-e ez...

2012. okt. 12. 13:21
 6/18 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy rengeteg hirdetéshez odaírják, hogy legyél dekoratív! Így egyszerű(nek tűnő) irodai munkákra se tudok jelentkezni, amire amúgy megfelelnék...
2012. okt. 12. 13:24
 7/18 anonim ***** válasza:
Vannak bizonyos munkák, amelyekhez szükséges a dekoratív megjelenés, hiszen nem mindegy, hogy egy pincérnő, recepciós vagy egy modell hogy néz ki. Na de hogy egy adminisztrációs munkához ez legyen a feltétel, azt abszolút nem értem!
2012. okt. 12. 13:28
 8/18 anonim ***** válasza:
30%

Hat bevallom oszinten hogy en sem szivesen veszek fel csunya embert...Sot nalam mar egy csomoan azzal elvagjak magukat hogy hulye a nevuk:D Tudom nem szep dolog, meg nem ez kellene hogy szamitson, de az oneletrajzon az elso amit megnezek a FEJ meg a NEV, ha valamelyik nem tetszik akkor kuka...Fontos hogy szimpatikus legyen az ember, es kesz. Ha az elso benyomasom rossz (mert megijedtem mondjuk a kepetol, vagy elnevettem magam a neven) akkor abbol ma szerintem egeszseges munkakapcsolat nem lehet.

Ugyhogy kedves kerdezo aterzem a problemadat, es alairom hogy az emberek nagy resze pofara megy...Igy van ez sajnos, felszines a vilag. Az meg a masik hogy sokkal hamarabb felveszek valakit aki jol el tudja adni magat de mondjuk a diplomaja tok masrol szol, mint valakit akinek megfeleloek a kvalifikacioi de szegeny egy mondatot nem bir kinyogni annyira izgul...

2012. okt. 12. 13:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Te hol dolgozol utolsó, hogy 23 évesen ekkora hatalmad van?
2012. okt. 12. 13:48
 10/18 A kérdező kommentje:

Hát, szomorúan olvasom utolsó...

Tudod ezzel a külső-név dologgal az a baj, hogy sokan nem tehetnek róla. Hidd el nekem, meg tudnád szokni, hogy ne zavarjon, nekem is voltak nagyon csúnya osztálytársaim, de egy idő után nem tűnik fel és nem zavar... nem párkapcsolat lesz ebből, csak alkalmazott. (Ide illik most az első beírása. :D )

Könyörgöm, ne legyél ilyen! Legalább te ne, sose tudhatod, hogy mi rejtőzik egy csúnya emberben!

Engem is kinéznek, párom szülei is kinéztek anno, de miután megismertek, hanyatt vágódtak annyira kis kedves, felelősségteljes, figyelmes ember vagyok...

2012. okt. 12. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!