Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Új hűtő, mert a vér (állat,...

Új hűtő, mert a vér (állat, hús) belefolyt?

Figyelt kérdés
Nőnek ez volt a baja, férje vett is újat aznap.

2012. okt. 11. 17:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne, ha h*lye sznob!
2012. okt. 11. 17:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ortodox zsidó, és a hűtő a tejes hűtő volt, akkor az már nem használható.

Ha nem azok, akkor csak sok a pénzük, a nő pedig lusta kimosni a hűtőt.

2012. okt. 11. 17:59
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Ne irigykedj. Amúgy ki kell hipózni,mert hús, pláne a vér veszélyes üzem. Ha meg annyira telement (mondjuk nagyobb mennyiségű fagyasztott,majd kiolvadt, s így megromlott hús esetén), akkor inkább egy új hűtő,mint egy brutális fertőzés, ami halálhoz is vezethet.
2012. okt. 11. 18:00
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Anyagilag megtehettek, s igy egy ember olcson juthatott egy jo hutohoz, mivel biztosan, hogy kidobjak, eladjak pl., tehat van ebben valami jo is!
2012. okt. 11. 18:02
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

Kategória fail

Fogalmazás fail

Irigykedés high

Unatkozás faktor high

2012. okt. 11. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Érdekes. Miért nem kérdezed meg a nőtől?
2012. okt. 11. 18:09
 7/16 tetris ***** válasza:
73%
Lehet, hogy megveszett a kutyájuk, és annak a vére folyt a bűtőbe. Vagy izé, .. nem tudom.
2012. okt. 11. 18:12
 8/16 A kérdező kommentje:

Azért, mert családtag...

Nem tiltja a vallása a disznóhúst. :)

Drága szexhiányos kötekedő:

Kategória nő, férje vett neki, ezért gondoltam írhatom ide, mert arra is kíváncsi vagyok, mit árul el róluk.

Fogalmazás fail ?? hol?? miért? Te hogy fogalmazol?,Ezzel semmi baj...szövegértéseddel vagy elméddel annál inkább.

Irigykedés high. Hát...irigy nem vagyok. A dolgok mélye persze bosszant, az igazságtalan társadalom, mert van aki egy házat egy em tud újrafesteni 15 éve, más meg hobbiból évente.

Unatkozás faktor high. Igen, unatkoztam épp és eszembe jutott, és akkor mi van? Te még soha nem unatkoztál? Szerintem most is azt teszed, mert itt válaszolgatsz, de annyira nem vagy kreatív, hogy kérdezz valamit.

2012. okt. 11. 18:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Amúgy frissen vágott állat volt bent, pár órája, felhasználásra várva.
2012. okt. 11. 18:17
 10/16 A kérdező kommentje:
Előző 5.-nek szólt, akinek a kötekedés faktora végtelen viszont, ilyen mentalitással..nem folytatom inkább...
2012. okt. 11. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!