Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamaszok, van olyan akit az...

Kamaszok, van olyan akit az iskolában a kinézete miatt közösítetek ki?

Figyelt kérdés
Milyen esetben közösítenétek ki amiatt valakit? Mondjuk ha fiúról van szó.
2012. okt. 10. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
pl engem igen..
2012. okt. 10. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
pl. vörös haj miatt
2012. okt. 10. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de én is kaptam (főleg kisebb koromban) savazást a fejem miatt és az alkatom miatt is. :D Akkoriban a szemüveg is ilyen céltáblává tette az embert(mai napig szemüveges vagyok, másfél éves korom óta, érdekes, mostanában dicsérik a szemcsimet :D). Aztán ott volt az alkatom és annak változása, kezdetben hamar nyúltam(150centis másodikos lány elég para jelenség) és ehhez korábban nagyon soványka voltam(vonatfütty!!). Aztán a magasság maradt általánosban(8.ban 156cm voltam), csak a súlyom ugrott meg majd' 80kg-ra. Korán is értem, ezért 13 évesen 16-nak is néztek(sajnos, emiatt sokszor kellett futnom emberek elől esténként az utcán). Most pedig vicceskedve mondják inkább, hogy 19 évesen a 165cm és 50 valahány kilómmal 15-16-nak (se?) nézek ki :D :D :D

Állandóan piszkáltak végül is ált.suliban, oviban én voltam a mászókához kikötözött túsz(nem vicc, tényleg!)... Valahogy meg is utáltam az ilyen, külső alapján ítélő embereket... :/

2012. okt. 11. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!