Ti hány évesen rúgtatok be, cigiztetek, füveztetek először?
Ha jól emlékszem, 14 évesen cigiztem először (tíz év dohányzás után ma már nem), fél évvel később, még mindig 14 évesen ittam először, ezt nevezhetjük berúgásnak, mert két boroskóla jól fejbevágott, füvet egyszer próbáltam, 16 évesen.
25/N
15 évesen rúgtam be először. előtte pár hónappal füveztem először. cigizni nem cigiztem. nem is akarok. :D
15/L
Alkohol:
Az első dúrvább berúgásom 14 évesen volt
cigi:
szintén 14 évesen
fű:
16 évesen, de semmit nem éreztem belőle, csak 5 másodpercig szédültem
12-13 évesen rugtam be először
14 évesn szivtam füvet
Cigit mindig utáltam,egszer-kétszer beleszívtam,de oda is adtam vkinek.
Füvezni nem füveztem még úgy igazán,egyszer beleszívtam,de 1 szívástól még nem lesz hatása(16)
Inni,már ittam.egyszer kétszer jól be is rúgtam,de nálam az azt jelenti h hányok,igazából semmi komolyabb,jah meg kanos leszek
17/L
16 évesen rúgtam be először, de akkor is csak hánytam, semmi durvább, előtte persze már többször is ittam, de akkor csak becsíptem
cigi: 13 éves korom óta cigizek, azt nemtom hogy mikor próbáltam először, de már leszokóban vagyok
füvezni még nem füveztem, de érdekel h milyen lehet
13 évesen rúgtam be először. 11 évesen cigiztem és 15 évesen füveztem először.
17L
14 évesen baileys, spicces voltam tőle, 16 évesen vodka narancs-KO.
Cigiből még 1 szálat sem, nem is tervezem.
Füvezni sem, de ha egyszer legális lesz lehet hogy kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!