Rendszeresen hallgatózik a közös képviselő az ajtómnál, mit tegyek?
Én is azt mondanám hogy tépd fel az ajtót és rúgd jól gáton, ha fiú lennél. Mivel lány vagy elég ha ott rögtön szembesited vele ezt most fejezze be.
Feltéped az ajtót és kivágod a hisztit, úgy hogy a szomszéd is hallja. Kérdezd meg maga perverz vagy miért hallgatózik itt állandóan? Szegezd neki a kérdést mindenki elött és válaszoljon is rá, ne hagyd elsunnyogni.
Indokolja meg hogy miért álldogál az ajtód elött állandóan, mire kiváncsi, magyarázza el.
Lehet nem csak veled teszi és még más sem mert lépni, igy viszont a te példádat követve felbátorodnak.
Vannak ezek a gázos dudák, szó szerint elmegy a hallása 1-2 napra, ha közelről alkalmazod. Mikor hallgatózik, feltéped az ajtót megnyomod a dudát, ennyi. :)
Itt vehetsz hangos dudát:
Bennem azért annyi kérdés megfogalmazódott, hogy a lakásodban beszélgetsz-e (akár pl. vezetékes telefonon, skype-on, vagy mobiltelefonon) titkos dolgokról, nem tudom, pl. ha rendőr vagy, beszélsz-e otthon az épp aktuálisan nyomozati szakaszban levő bűncselekményekről - tudom,hogy ez elvileg tilos!-, ha kórházban dolgozol, akkor kibeszéled-e otthon - tudom, hogy ez is elvileg tilos- az egyes betegek halálos és kevésbé halálos betegségeit... stb.
Ha igen,akkor ezt hagyd abba... és nem fog hallgatózni,mert semmi hallgatóznivaló, megszellőztetnivaló szaftos dolog nincs(nem újságíró a szomszédod?)...a családi szennyest se kell hangosan a másik fejéhez vágni, kiteregetni... meg lehet ezt tenni halkan is, nem csak ordítva...
Ha nem,akkor küldd el, előbb finoman, aztán én torkomszakadtából elkezdenék üvöltözni... kíváncsi vagyok, mi szakad el előbb, az ő idegei, vagy a te hangszálaid... vagy fordítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!