Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a lakókat,...

Hogy vegyem rá a lakókat, hogy segítsenek meg szabadulni a közös képviselőtől?

Figyelt kérdés
Én egy 10 emeletes bérházban lakok és ki bírhatatlan a közös képviselő... több embert leszedett pénzzel, zsarol mindenkit, meg fenyegetőzik... engem is többször megfenyegetett, hogy megöl. Lenne egy megoldás, hogy leváltassuk, ha össze fogunk és össze gyűjtjük az aláírásokat. Ezzel csak az a baj, hogy mindenki fél attól az elmebeteg nőtől. Ráadásul megpróbált 2 embert megölni... hogy vegyem rá a lakokat az össze fogásra? Ez az ő érdekük is lenne, hogy az az ámokfutó ne legyen a közelünkben.

2012. okt. 7. 04:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kérd el az összes számlát 5 évre visszamenően. Ha nem adja, nem tud elszámolni az elmúlt évek kiadásaival, akkor hűtlen kezelés gyanúja ismeretlen tettes ellen. + NAV vizsgálat.

Megpróbált 2 embert megölni? Ez bűncselekmény, emberölés kísérlete, a zsarolás is. Bizonyítékod van? Vedd videóra ahogy életveszélyesen megfenyeget és már mehetsz is a rendőrségre.

2012. okt. 7. 04:16
 2/2 A kérdező kommentje:
egyenlőre sajnos nincs bizonyítékom, de várom a következő fenyegetést. Ahogy tanácsoltad azt rögzítem és megyek a rendőrségre!
2012. okt. 8. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!