Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki telefonál? Nem tudok tőle...

Ki telefonál? Nem tudok tőle szabadulni.

Figyelt kérdés
Megszólalt a vezetékes telefon, felvettem... Egy nő volt, kiderült nem engem keres, mert megkérdezte a nevem, azóta nem mond semmit, csak megy a háttérben valami... Nagyon halkan, valami falunapról magyaráz. Képzeljétek leteszem a telefont és rögtön újracsörög, nem lehet lerázni. Ki lehet az? Van ma valami? Kihúztam a telefont:S
2009. jún. 13. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

SZólj bele hogy ne hivogasson!

Lehet hogy csak szórakozik.

2009. jún. 13. 15:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondj bele valami olyan szöveget, hogy még te is belepirulnál, sztem egyből leteszi.
2009. jún. 13. 15:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
és legközelebb ne mondd meg a neved. ha valaki így telefonál, én vissza szoktam kérdezni, h és az öné? miért, kit keres? ja, az nem én vagyok, viszlát!
2009. jún. 13. 15:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Még mindig megy... Lopják a netet? Vagy mi? Nem tudok hívni sem:(
2009. jún. 13. 15:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek azt akartam volna mondani, hogy vannak ilyen beprogramozott robotok, akik adományokat kérnek, adó 1%-ot, ilyesmiket, és akkor folyamatosan beszél... De mondjuk az sem ilyen kitartóan, hanem csak végtelefonál mindent. De így, hogy még hívni sem tudsz, fura...

Milyen telefonod van? Sima, régi fajtájú, vagy vezeték nélküli? Ha vezeték nélküli, akkor nézd meg, milyen számról hívd, aztán mobilról, vagy valaki más telefonjáról hívd fel a szolgáltatót, és kérdezd meg tőlük.

Jobbat nem tudok...

2009. jún. 13. 16:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
*...milyen számról hív. Bocsánat.
2009. jún. 13. 16:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Régi vezetékes, arról jön a netem:( Sajnos számot nem ír ki a telefonom:( Az a furcsa, hogy felhívtam a nővéremet mobilról, mondtam neki kellene valami szolgáltatót keresni, ahol bejelenthetem. Erre akkor megszűnt:) Félek újra meri kezdeni, és nekem fog pénzbe kerülni. Van olyan, hogy telefon és net lopás? Egy csaj beszélt magába a telefonba pl "Van netem", meg valami híradó szerű ment még a háttérbe:S
2009. jún. 13. 16:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam net-telefon lopásról, nem tudom, hogy az ilyen-e! Azonnal hívd fel a szolgáltatót! És vki írta, hogy ne mond meg a neved! Úgy ám! Meg ne mond még egyszer! Ha engem vki hív, ismeretlen, sosem szólok bele. Elvileg neki kell bemutatkozni. A neved pedig lehet, hogy a netlopáshoz kellett. Bocs, hogy ilyen mogorvára sikerült a szövegem, nem annak szántam :)
2009. jún. 13. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb jelentsd be: épp most ért haza édesapám, a helyi rendőrkapitányság vezető beosztású tisztje, kérem várja meg, míg szólok neki, hogy keresik!

Ha erre sem történik semmi, akkor lehet, hogy csak valami hiba?

2009. jún. 13. 17:58
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
az utolsó amit írt arról lesül hogy kamu...bocsi:(
2009. jún. 13. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!