Téged zavar, ha kinevetnek? Pl órán?
Engem akkor nevettek ki amikor nem tudtam megoldani egy egyenletet, és már saját magamon röhögtem mert olyan ideges voltam hogy azt hittem megagyalok valakit
Amúgy ha csak nevetnek, és nem kötekednek akkor semmi probléma nem lesz...
Különben már nem járok suliba, csak válaszoltam neked :)
20/F
Engem nem zavar. Persze valamilyen szinten mindenkinek kellemetlen ez, de nem a világ vége a dolog. Ez is egy visszajelzés a közösségtől arról amit csinálsz, eldöntheted, hogy ami kiváltotta azon kell-e változtatni vagy sem (ilyenkor mondják hogy mert mindenki más idióta:D ami előfordulhat lásd előttem szóló angolos srác, de ha valaki szerint mindig erről van szó akkor az már gyanús).
Tudni kell röhögni magadon, ahogy az első is mondta, különösen ha te is tudod hogy jogos a dolog ami miatt kinevetnek (pl. nem tanultál). Ha jogtalan akkor pedig nem kell ezen megsértődni. Természetes emberi reakció, gyorsan elfelejtik, ahogy te is ha kinevetsz valakit (ha már csak magadban is). Mert ha kinevetni konkrétan nem is nevetsz ki mást, azért a közvetett jelentése megfogalmazódik benned: "ezt azért tudni kéne".
tegnap 23:11
Kezdjük azzal hogy 33 évesen nem srác voltam, hanem felnőtt családos anya. Abban igazat adok, hogy tudni kell nevetni bizonyos helyzetekben. Én alapjáratban egy vidám ember vagyok, és szeretek nevetni is. De nem szeretem ha rajtam röhögnek. Nem szeretem ha a születési hibám miatt kiröhögnek. Sajnos én nem tökéletes hallással születtem. Halláskárosultként sokkal nehezebb nyelvet tanulnom mint annak aki jól hall. Sosem titkoltam hogy rosszul hallok, sőt, jeleztem is, hogy ennek tudatában oktassanak.
Ezért is ért kellemetlenül, hogy szintén felnőtt emberek rajtam röhögtek. Holott ők sem voltak tökéletesek.
Ha az ember eleve hátránnyal indul, és emellett még gátolják is azzal, hogy kiröhögik , bizony nagyon letudja apasztani az önbizalmat.
Tudod mi az érdekes? Hogy itt kint Angliában soha egy angol sem röhögött ki, hogy rosszul mondok egy szót vagy mondatot. Kérésemre kijavítanak, de nem röhögnek ki.
Még ma is viccelődünk, hogy mi lesz a mondatból. Ilyenkor ha nevetünk tudom nem rajtam nevetnek, hanem az adott szitun nevetünk. Nagyon nem mindegy hogy rajtad vagy veled együtt nevetnek.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!