Szerintetek hagyjam hogy ő jöjjön oda hozzám vagy menjek én? (alul bővebben)
Figyelt kérdés
Már évek óta nem voltunk összeveszve a legjobb barátnőmmel, és most igen, de azt nem szeretném mondani hogy miért... azt mondta hogy ő már nem tekint a barátnőjének és nem akar velem barátkozni... szerintetek mit tehetnék??2012. okt. 9. 15:42
2/3 anonim válasza:
Hát ha ennyire megorrolt rád,hogy azt mondja nem tekint barátnőjének akkor ne menj oda még egy darabig.Hagyd amíg elcsendesednek a dolgok és talán utána.Persze ez attól is függ mi történt.Ha mondjuk elszeretted a párját akkor valószínűleg soha az életben nem fog megbocsájtani főleg ha te tartósan együtt maradsz az exével.
3/3 A kérdező kommentje:
Dehogy szerettem el a párját. Én olyant soha nem tennék a legjobb barátnőmmel. És nekem amúgy is van barátom már majdnem másfél éve... ennél azért kicsit kissebb a gond..
2012. okt. 9. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!