Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ismertek valami goa partyhoz...

Ismertek valami goa partyhoz hasonló szórakozási lehetőséget?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a discot, mert hülyébbnél hülyébb pasasok támadnak le, fogdosnak, könnyvérű csajok rázzák magukat mindenütt. Viszont táncolni szeretek, imádom, ahogy trance-re vagy hasonló jellegű zenére beindulok és katartikus állapotba kerülök alkohol nélkül is. Egyszer voltam 16 évesen egy goa partyban, ami nagyon tetszett, de azóta nem találtam és ilyesmi szórakozóhelyről sem tudok, ami esetleg hasonló jellegű bulikat rendezne. Tudnátok segíteni? Mert egy ideje a szórakozást nálam kimeríti a kávéház, meg a mozi fogalma és kicsit már vágyom a pörgésre.
2012. okt. 5. 22:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Különböző goás fórumokon fent vannak a bulik, javarészt pesten vannak télen de más városba is akad egy-egy egészen érdekes helyszíneken is pl termálfürdőbe... :D De mégse ez se adja igazán a goaparty feelinget, bár még nem voltam ilyenen de Ozorán igen és egyből magával ragadott a szeretet a béke meg a klasszikus értelembe vett szabadság érzése, egy teljesen más életérzés amit meg kell tapasztalni mindenkinek akiben van erre igény. Sajna hogy fesztivál csak nyáron van, jövőre tervezek egy körutazást kár hogy valószínűleg nem túl sok hazai helyszínnel de hát ez van...

Bent zárt téren ez nem jön ki annyira, bent legalábbis nekem a techno trance minimal jön be inkább, ott sem a diszkós hangulat uralkodik, lehet egy hatalmasat tombolni, most lesz Bónusz már rávagyok pörögve rendesen :) Remélem tudtam valamit segíteni.

2012. okt. 6. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!