Ismertek valami goa partyhoz hasonló szórakozási lehetőséget?
Különböző goás fórumokon fent vannak a bulik, javarészt pesten vannak télen de más városba is akad egy-egy egészen érdekes helyszíneken is pl termálfürdőbe... :D De mégse ez se adja igazán a goaparty feelinget, bár még nem voltam ilyenen de Ozorán igen és egyből magával ragadott a szeretet a béke meg a klasszikus értelembe vett szabadság érzése, egy teljesen más életérzés amit meg kell tapasztalni mindenkinek akiben van erre igény. Sajna hogy fesztivál csak nyáron van, jövőre tervezek egy körutazást kár hogy valószínűleg nem túl sok hazai helyszínnel de hát ez van...
Bent zárt téren ez nem jön ki annyira, bent legalábbis nekem a techno trance minimal jön be inkább, ott sem a diszkós hangulat uralkodik, lehet egy hatalmasat tombolni, most lesz Bónusz már rávagyok pörögve rendesen :) Remélem tudtam valamit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!