Ti használjátok még rendesen az ország neveket?
Figyelt kérdés
Itthon meg baráti körben mi már csak úgy mondjuk, megyek ki Németbe, Osztrákba, Olaszba stb...2012. okt. 5. 21:33
2/15 anonim válasza:
Rendesen használjuk őket mint minden normális ember.
3/15 anonim válasza:
Nem meggyek sehova így gondolom használnám, mert nem gyakran van szó róluk.
4/15 Antimod válasza:
Feláll a szőr a hátamon ettől a használattól... igen, mindannyian kimondjuk rendesen az országneveket. Szerencsére.
5/15 anonim válasza:
Persze, hogy rendesen használjuk.
Engem nagyon idegesít, mikor valaki ilyeneket mond, hogy "Németbe". Az "Osztrákba" meg főleg borzalmas!!! Azt Ausztriának hívják!!
Kicsit műveljétek ki magatokat szerintem, mert ez így elég szánalmas...
6/15 anonim válasza:
Igen, én normálisan használom, mint minden tanult ember.
7/15 anonim válasza:
Én sem bírom ezt a "Németbe" stb.
F@szomba, na ez így helyes :D
8/15 Csete Tamás válasza:
Igen, neked ez a honlap szórakozás? Kitörölnek a regisztrációbol! Engem nem érdekel! :X
9/15 anonim válasza:
Én normálisan mondom. Amúgy ez nekem olyan furcsa, a magyarok mindig magyaráznak, hogy a többi nép nem tisztel minket, azt sem tudják, hol van Magyarország stb., de ennyi erővel mi is tiszteljük meg őket azzal, hogy normálisan kimondjuk a hazájuk nevét.
10/15 anonim válasza:
Bunkó parasztok vagytok, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!