Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg rondák a brit nők?

Tényleg rondák a brit nők?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy sok helyen lehet azt hallani hogy az angol nők rondák? Igaz ez? Hogy néz ki egy átlagos angol nő? kép linket is adhattok
2009. aug. 4. 23:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Általában. Azért az angolok közt van szép is. Erre mondta az exem (aki szintén angol), hogy akkor azok nem is angolok. De ez nem igaz. Apám meg Írországban volt, ott nem látott egyetlen szépet sem. Skótokról, walesiekről nem tudok nyilatkozni. Vagy hosszúkás arcúak, vagy kelttészta képűek. És többségük olyan puha testfelépítésű, ha érted mire célzok. De mint mondtam, vannak nagyon szépek is - de azokról is egyből süt, hogy angol :o)
2009. aug. 4. 23:52
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Az előzőhöz még hozzátenném, hogy bár sok csaj / fiú nem szép, azért mégis nagyon cukik és megkapóak tudnak lenni, és ez néha kárpótolja a szépségük hiányát.

Az angol fiúk közt meg szerintem arányaiban sok a szép/helyes.

27/L

2009. aug. 4. 23:58
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Én Skóciában voltam és nagyon kevés kifejezetten ronda nőt láttam, ellenben nagyon sok helyes és csinosat, szóval szerintem ez az általánosítás nem helyes.
2009. aug. 5. 08:52
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D örülök hogy angliában is vannak szép nők, mert majd ki szeretnék jutni oda, és nem lenne jó ha csak ronda nők lennének ott:D most egy kicsit megnyugodtam
2009. aug. 5. 13:04
 5/12 A kérdező kommentje:
még írhattok véleményeket:D
2009. okt. 14. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak viszonyítás kérdése, de olyan ország nincs, ahol csak szép vagy csak csúnya emberek vannak...van egy köztes réteg is. És egyébként is Angliában rengeteg a bevándorló, az is lehet, hogy nem angol nővel jössz össze és máris megoldódott ez a probléma. :D
2009. okt. 14. 23:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nem mindegyik az
2009. okt. 14. 23:41
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Én még nem voltam pl Londonban, de a párom már többször is, és ő azt mondta, egyenesen gusztustalanúl néznek ki a lányok. Aki egy kicsit is normálisan nézne ki, az meg mind olyan hülyén öltözködik (harisnyába húzza nadrágot és atlétát a pulóverre meg zöld a haja stb) hogy végül az átlagos polgár is csúnyává válik tőle.

Plusz van egy volt osztálytársam aki kinnt él és nincs barátnője mióta kiment (2 év) mert azt mondta annyira csúnyák a lányok hogy ő nem képes összejönni egyikkel se.

2009. okt. 15. 06:56
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Ez kb. olyan kérdés mint: Tényleg hülyék a szöke nök?
2009. okt. 15. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Jaaj, engem is érdekelt ez csak fiúba. :D

Tudod mit csinálj? Pl itt van ez az oldal: [link]

Itt a keresőbe én beírtam h fiú, United Kingdom- írhatsz konkrét várost is-, kortól korig amit szeretnél, és fényképpel kiadja a profiljukat aki fent van, nem kell regisztrálnod ezért. :D

2009. okt. 15. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!