A Brit nők általánosítások szerint rondák. És a pasik? :D
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 18:45
1/10 anonim válasza:
honnan tudjuk?odamész s megnézed.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
aj nekem az apám brit és mindenki szerint szép, különleges arcom van. apám családjából a nők is szépek és az unokatesóim is. a férfiak sem rondák. olyan szar ez az általánosítás
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló :) Oda is megyek.. :) de azért legyél bunkó..:P én csak feltettem egy kérdést amire kiváncsi voltam.:D nem az ilyen marhák válaszára vágyom mint a tiéd.:) Ha nem tudod. nem jártál még ott. nem hallottál róluk. vagy nem érdekel a kérdés. NE SZÓLJ BELE! :) Imádom ezt a magyarok többségében:):P
A többieknek köszönöm:)
2010. febr. 7. 08:44
7/10 anonim válasza:
igen, azok is :D de attól még lehet, h neked bejönnek majd
8/10 A kérdező kommentje:
:D majd elválik:D egyébként is fura az ízlésem azt mondják:Dxd
2010. febr. 7. 16:15
9/10 anonim válasza:
A félig brit gyermeknek üzenem hogy elég sokáig éltem apukád családjának az országában is bizton állíthatom hogy nem általánosítás mert minden nő okádék ronda.
Egy kezemen meg tudom számolni hogy az évek alatt hány csinos(nak mondható)nőt láttam,de szerintem azok is inkább bevándorlók lehettek.
A brit nők legendásan randák,ezt mindenki tudja.
10/10 anonim válasza:
NEM véletlenül választott apád is feleséget Magyarországról :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!