Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék facebook celeb?

Hogyan lehetnék facebook celeb?

Figyelt kérdés

Nyilvánvaló, ha lány vagyok, egyszerűen csak levetkőzöm és beállok a tükör elé fényképezkedni, hogy észre vegyenek. Én viszont egy kis népszerűségre vágyom. Mivel fiú vagyok, valami irtó nagy idiótát kell csinálnom magamból, ami szerintem menni fog, az osztályban is elég népszerű vagyok, csak szeretném, ha más emberek is felfigyelnének rám.

Tehát, ki kéne találni valami irtó nagy baromságot, amit felrakok a facebookra és rákapnak az emberek, elkezdik megosztani.

Normális válaszokat várok.

2012. okt. 5. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Lopni akarsz? Mekkora nagy celeb leszel, ha még ötleted sincs, hogyan legyél celeb? Mások ötletéből akarsz népszerű lenni? Más tollával ékeskedni?
2012. okt. 5. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Fényképezd le a feneked,tedd fel és mondd azt,hogy ő az ikertesód.
2012. okt. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!