Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőim szemtelenek...

A barátnőim szemtelenek velem. Elkérik örökbe a dolgaimat, mert nekem úgy se kell alapon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

csupán mert együtt nőttünk fel, olyanok mint valami testvérek. segítünk egymáson, stb. de nem az első alkalom, hogy nekik szükségük van valamire, ami nekem van. volt, hogy odaadtam. erre most megint. és kuncognak már az egészen, hogy olyan vicces, hogy megint így jött ki vmi, hogy pont van olyanom, amit én nem használok, nekik meg úgy alakult, hogy kell.

én szívesen segítek,nem erről van szó,de már kiröhögnek és ez olyan rosszul esik. pláne hogyén meg csóró vagyok, mint a templom egere,alig van valamim.

de az ex is ezt csinálta. nem tudtam hallgatni az mp3-am,mert nem tudtam füllhallgatót venni hozzá, erre ő is elkérte, hogy én úgy sem tudom hallgatni, ő meg vesz magának fülhallgatót...

hogy oldjam ezt meg?

a bnőimnek, most lemondtam, hogy mégsem adom oda, de ma meg fognak keresni, hogy miért.

olyan mintha magamat járatnám le, mintha ...nem is tudom.

2012. okt. 5. 08:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy megmondod őszintén a problémádat és akkor esetleg összevitáztok ezen, vagy pedig csak annyit mondj, hogy még Te is használni akarod, ennyi.
2012. okt. 5. 08:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Legyél határozott és állj ki magadért. Ha úgy érzed, hogy nem akarod odaadni a dolgaidat, akkor ne add oda. Nem kell magyarázkodni, hiszen a Tiéd, úgy döntesz, ahogy Neked jólesik.

Udvariasan, de röviden annyit mondj, hogy elnézést, de nem adom oda.

2012. okt. 5. 08:37
 3/11 A kérdező kommentje:

tisztán látszik, hogy én nem használom (macskához kell nekik, nekem már nincs macskám)

és nem az bánt, mert én szívesen odaadnám, csak hogy ezzel ők lenéznek. ez bánt.

meg nem is tudom, megint röhejesen jövök le akkor is, ha azt mondom, mert nem..

mert mire kell nekem egy macska cucc...

2012. okt. 5. 08:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Itt már nem arról van szó, hogy odaadod-e a dolgaidat, vagy sem, hanem arról, hogy nincs önbizalmad.

Semmivel sem vagy kevesebb, mint ők, erre gondolj, amikor beszélsz velük.

2012. okt. 5. 08:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Lányok, nem adom oda, tervezem, hogy lesz még macskám. Most ugyan nincs, de nehogy már nekem kelljen újat vennem. - Olyan emberekre akik csak kihasználnak nincs ám szükséged, a barátság nem ezt jelenti.
2012. okt. 5. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Saccold meg, hogy az a valami használtan mennyit ér, és kerek-perec mondd meg nekik, hogy ezért az összegért szívesen eladod, hiszen te sem loptad.

Ha ez nem tetszik nekik, vegyenek maguknak valahol máshol, te pedig majd eladod annak, akinek megér még annyit adni érte!

Majd értenek a szóból, és figyeld meg, attól kezdve nem fognak röhögni rajtad! Eddig jó balek voltál nekik, ha ingyen nem adod a továbbiakban azt amire szükségük van, majd kiderül, mennyire a barátaid, barátnőid. Másrészt az is meglehet, hogy pár hét, hónap után ők maguk csinálnak pénzt abból, amit tőled csak ingyen elkunyiztak eddig.

2012. okt. 5. 08:50
 7/11 A kérdező kommentje:

gondoltam, hogy pénzt kérek

de röhögve úgy adják elő, hogy csak addig, amíg nekem nem kell, addig adjam oda, szóval az enyém, csak náluk lenne

tehát nem tudom hogy jöjjek ki a szituból emelt fővel.

oda is adnám, de ne röhögjenek már ki...

2012. okt. 5. 08:55
 8/11 anonim ***** válasza:
De megmondod nekik, hogy eddig is csak azért vihették el, mert te akkor úgy döntöttél, hogy oda-adod. Most viszont úgy döntöttél, hogy ettől kezdve nem adod, hiszen bármikor jelentkezhet egy vevő, és ha nincs nálad, nem tudod neki még csak meg sem mutatni, nemhogy oda-adni. Szokjanak le rólad!
2012. okt. 5. 09:01
 9/11 A kérdező kommentje:

na felhívtam őket.

mondtam egy összeget.

egyből rá vágták, hogy ok.

köszönöm a segítséget :)

2012. okt. 5. 09:07
 10/11 anonim ***** válasza:
No látod! Szuper vagy!
2012. okt. 5. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!