Ti szerettek egyedül lenni? Mit gondoltok egy olyan kamaszról aki mindig egyedül van.
Figyelt kérdés
Ha szerettek akkor miért, ha nem akkor miért nem?2012. okt. 4. 19:10
2/8 anonim válasza:
Ez szerintem tök természetes kamaszkorban, amikor mindenkit inkább elkerülsz és egyedül töltöd az idődet, én is így voltam ezzel.:) Általában a hétköznapjaimat és a pénteket is egyedül töltöttem, szombaton volt az, hogy néha 1-2 órára elmentem a barátaimmal és itt be is volt fejezve a csavargás. Úgyhogy nem kell aggódni, ebben semmi abnormális sincs, léteznek olyan fiatalok, akik nem szórakoznak hétvégente, hanem otthon vannak. Mint mondtam, én is ilyen voltam.
3/8 anonim válasza:
Én családos vagyok, és szeretem a családomat, de a legeslegjobban egyedül érzem magam. A tömeget, nyüzsgést meg kifejezetten utálom.
4/8 anonim válasza:
Kamaszkoromban is sokat voltam egyedül.
5/8 anonim válasza:
Hangulatfüggő. Van, mikor reggel elmegyek suliba és csak este 8 körül megyek haza mert pl. városban ebédelek, oda eleve nem egyedül megyek és ha még összefutunk másokkal is akkor esetleg beülünk még máshová is, vagy ha jó az idő (az 10 fokig van értve:D) csak kiülünk egy padra beszélgetni.
14L
6/8 gabszem válasza:
Én mindig is ilyen tipus voltam, már óvodába is utáltam járni ,mert nem szerettem , hogy olyan sokan vannak ott. Mindig is szükségem volt a magányra valamilyen szinten. HOgy kicsit elvonulhassak, mai napig nem vagyok egy társasági ember. (31 éves anyuka)
7/8 anonim válasza:
Sokszor vagyok egyedül. Én így is nagyon jól elvagyok. Az sem probléma nekem, ha egész nap akár hozzám se szólnak egy árva szót sem. Más meg nem érti meg, hogy lehetek ilyen :-)
8/8 anonim válasza:
Én is ilyen voltam kamaszkoromban. Még most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!