Ha nyernél most 100 ezer forintot mire költenéd?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki mire költené illetve mennyire vannak megszorulva az emberek, (mint én). Én kifizetném az elmaradott számláim többit pedig a következőre félretenném.2012. okt. 3. 10:08
11/18 anonim válasza:
Kivennék 2 nqp szabit,párom is,és foglalnék valahol szállást,termálfürdő közelében. Ez kb 4 napra elég összeg .
szerencsére nem vagyunk megszorulva,hitel van,de ez ahhoz képest nem nagy összeg,felesleges lenne belefizetni
12/18 anonim válasza:
Ajándéknak tekinteném, úgyhogy ajándékot vennék magamnak belőle, mégpedig csillagászati távcsövet.
13/18 anonim válasza:
félretenném a jövő félévi tandíjamra
14/18 anonim válasza:
RUHÁKRA,MEKIRE,CIGIRE,SHOPPINGOLÁSRA,magyarul:elbaßnám.
15/18 anonim válasza:
Vennék egy Kindle ebbokot, a többit eltenném.
16/18 anonim válasza:
ma 14:31
A cigányoknál vajmi kevés van amelyik tisztességesebb mint egy magyar ember...az ismerősöm az fegyőr és a börtönben az elitéltek 90%-s roh.adék réti néger!Nagyon tisztességesek igaz?Beilleszkedésre alkalmatlan ótvar féreg lopós gyilkos népség.Eddig aká hény fiatat kis csajt megőltek mostanában,az mind roh.adék réti nigger volt
18/18 anonim válasza:
Vennék, egy kínai cint, a dobcuccomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!