Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha nyernél most 100 ezer...

Ha nyernél most 100 ezer forintot mire költenéd?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki mire költené illetve mennyire vannak megszorulva az emberek, (mint én). Én kifizetném az elmaradott számláim többit pedig a következőre félretenném.
2012. okt. 3. 10:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kivennék 2 nqp szabit,párom is,és foglalnék valahol szállást,termálfürdő közelében. Ez kb 4 napra elég összeg .

szerencsére nem vagyunk megszorulva,hitel van,de ez ahhoz képest nem nagy összeg,felesleges lenne belefizetni

2012. okt. 3. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Ajándéknak tekinteném, úgyhogy ajándékot vennék magamnak belőle, mégpedig csillagászati távcsövet.
2012. okt. 3. 12:13
 13/18 anonim ***** válasza:
félretenném a jövő félévi tandíjamra
2012. okt. 3. 12:25
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
RUHÁKRA,MEKIRE,CIGIRE,SHOPPINGOLÁSRA,magyarul:elbaßnám.
2012. okt. 3. 12:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Vennék egy Kindle ebbokot, a többit eltenném.
2012. okt. 3. 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:

ma 14:31

A cigányoknál vajmi kevés van amelyik tisztességesebb mint egy magyar ember...az ismerősöm az fegyőr és a börtönben az elitéltek 90%-s roh.adék réti néger!Nagyon tisztességesek igaz?Beilleszkedésre alkalmatlan ótvar féreg lopós gyilkos népség.Eddig aká hény fiatat kis csajt megőltek mostanában,az mind roh.adék réti nigger volt

2012. okt. 3. 14:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Basszusgitárra, erősítőre. 16l
2012. okt. 8. 17:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Vennék, egy kínai cint, a dobcuccomhoz.
2021. ápr. 3. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!