IV Kerulet ÚJPEST milyen hely? Nyugis? Nagy a Forgalom?
Nem költöznék oda,az tuti.
XII. I. II. és talán az V. és a XI.(bizonyos részei pl: Gellért-hegy,Sas-hegy) az elit!
Én itt lakom, vannak egyes részek amelyek kissé lepukkantak, de van nyugis része is. Ahol lakom, ott nincs cigány, illetve csak a normálisabb fajtából kevesebb.
Azért nem az elitnegyed, de amit szeretek benne az a jó közlekedés.
Én nő létemre jöttem már haza éjfélkor és hajnal 3-kor is az éjszakai busszal minden probléma nélkül.
Fújpest, szar hely... tele van köcsög lilával...
NEEEm xD csak viccelek :)
Nem tudom, hogy milyen hely, mert kaposvári vagyok.
Nem értem az miért ugat bele, aki az életben nem élt Újpesten.
Én fél éve költöztem el Újpestről Újpalotára (XV. ker, szomszéd kerület). Nagyon szeret(t)em Újpestet, a párommal a közeljövőben vissza is költözünk egy nagyobb lakásba. Én az izzó lakótelepen nőttem fel, nagyon jó környék. Csendes, barátságos, jó közlekedés, van minden a közelben. Autót nekünk is loptak el/törtek fel, 25 év alatt. 8/9. kerületben szerintem éves szinten lenne ilyen az arány :)
Van kertvárosi része is a lakótelepnek, az szinte páratlan Budapesten. Nagyon csendes, zöld környezet, stb..
Én itt nőttem fel, mindig is imádtam itt lakni, és így is normális, egyetemet végzett ember lett belőlem, hogy nem ficsúrnegyedben nevelkedtem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!