Milyen az, aki tipikusan pápai?
Figyelt kérdés
A városra gondolok, illetve azokra, akik ott élnek vagy onnan származnak. Azt tudom, hogy a nyelvjárás miatt ó-znak, pl. pópa, és hasonlókat mondanak, de milyenek emberileg? Tudnátok jellemezni a Pápa környéki lakosokat? Előre is köszönöm :-)2012. okt. 1. 23:08
1/2 anonim válasza:
Elkésve,de válaszolok.
Eddig nem sok emberrel találkoztam,aki ó-zik.A pápai emberkék általában rendesek(a többségük) de van néhány kiskancsó is.A tapasztalataimból ítélve segítőkészek,tudják mikor kihez kell fordulni.A látható emberek száma elég kevés,szóval ha mész az utcán és netalán látsz egy embert,szinte biztos,hogy ismered vagy tudod ki az,vagy ugyanez fordítva.
(Én soproni vagyok,mégis tudják elég sokan sajnos,ki vagyok..)
Emberileg szeretem őket,nagyon okésak tudnak lenni,de a szarkeverés is megy azért..na mindegy,kérdésed van,írj.:D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Csak most olvastam. A kérdésem oka az volt, hogy egy pápai, ezek szerint kiskancsót :) sikerült megismernem és nem nagyon értem a viselkedését. Ha valami specialitás eszedbe jutna még, vagy másnak, megköszönöm, ha megírod, megírja :)
2013. júl. 21. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!