Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan nézhetnék ki "nagylányo...

Hogyan nézhetnék ki "nagylányosabban"?

Figyelt kérdés

17 leszek pár hónap múlva, de az a gondom, hogy még mindenki kislányként emleget és kezel is néha. Pedig szerintem kifejezetten nőiesen öltözök az osztálytársaimhoz képest (magassarkú, csőnadrág, valami szép felső, meg ékszerek). Sminkelni annyit szoktam suliba magam, hogy kihúzom a szememet meg spirálozok.(Sajnos) nagyon babás arcom van, szőke hajjal (még ezt találom a legszebbnek magamban) és zöldeskék szemmel.

Nem tudom mit kellene változtatnom, hogy ne legyek kislányos!?

2012. okt. 1. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kinézeted miatt fognak felnőttként kezelni. 16 évesen még mindig gyerek vagy, nézhetsz ki akármilyen felnőttként. Próbálj úgy viselkedni mint egy érett nő, ne arra törekedj, hogy minél nagylányosabban nézzél ki.
2012. okt. 1. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolkozz és viselkedj érettebben.Nem az öltözködéseden fog múlni a dolog.
2012. okt. 1. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:

ha jobban bele gondolok én 17 évesen még totál gyerek voltam kívül belül, de még szerintem 22 évesen is

15 év múlva meg azt fogod kérdezni hogy lehetnék újra kislányos arcú

te biztos egy csodásan szép lány vagy, nem kell semmit tenned magaddal

úgyis a fejben dől el ki mikor lesz felnőtt

34/N

2012. okt. 1. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Tehetsz akármit, a korod a tiéd, és ezt mindenki látja. Legfeljebb ha a stílusod nagyon elütő a korodtól, akkor még ütődöttnek is néznek.

Ne akarj mesterségesen "nagylányos" lenni, csak a mesterségesen "nagyfiús" fiuknak fogsz tetszeni, a többinek inkább kevésbé.

Légy határozott de nem lenéző, kedves és barátságos, de nem dörgölőző, maradj visszafogott, de nem visszahúzódó, és a viselkedésedért fognak nagylánynak tartani. Mert ezek nem a kislányok szokásai. A testedet pedig fogadd el olyannak, ami, ez is tipikusan nagylányos viselkedés. Csak az esetlen kislányok fő problémája, hogy "nagyobbnak" látszanak.

2012. okt. 2. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:

A viselkedés a lényeg, nem a külső. Legyél felelősségteljes, kulturált, udvarias, sose vihogj, kerüld a kislányos témákat (divat, sztárok, Facebook, pletykák...), legyél viszonylag komoly, olvass szépirodalmat.

Nem az öltözködéstől, sminktől leszel "nagylányosabb", hanem a viselkedésedtől. Manapság, amikor már a tízévesek is kisminkelve, magassarkúban szaladgálnak...

2012. okt. 2. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!